Kompetenceudviklende vikariat på lungemedicinsk i Gentofte

Vær med til at skabe det optimale patientforløb for lungepatienterne på Gentofte Hospital.

Vi tilbyder et spændende vikariat til dig, der vil styrke dine kompetencer indenfor lungemedicin på et høj fagligt niveau

Lungemedicinsk sengeafsnit på Gentofte Hospital søger fire dygtige sygeplejerskevikarer med opstart snarest og 3 måneder frem. Der er tale om fuldtidsstillinger.

Lungemedicinsk sengeafsnit på Gentofte Hospital er et højt specialiseret lungemedicinsk sengeafsnit, på en ambitiøs og udviklingsorienteret afdeling.  Afsnittet varetager plejen og behandlingen af patienter med akutte og komplekse lungemedicinske sygdomme. Afsnittet har isolationsstuer, og patienterne behandles for interstitielle lungesygdomme (fibrose med op 50L O2 + pulskur), pneumothorax/drænbehandling, peudomonas/eradikationsbehandling (IV/AB+dræn), lungecancer, kompilerede tuberkulose forløb, akut-NIV krævende KOL, astma i EXA, og terminalforløb.

Læs mere og ansøg her
Vi er et specialiseret lungemedicinsk sengeafsnit, der meget tit får ros for vores patientforløb. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der er præget af godt tværfaglige samarbejde.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske og har minimum 2 års medicinsk erfaring.

  • Ønsker at arbejde fuldtid hen over de næste 3 måneder
  • Fortrolig med anvendelse af Sundhedsplatformen
  • Er udadvendt og god til at lytte
  • Værdsætter et godt samarbejde, men er samtidigt dygtig til at arbejde selvstændigt.
  • Ønsker at udvide din eksisterende viden og kompetencer indenfor lungemedicin.
  • Har et godt humør

Lyder dette vikariat som noget for dig, og vil du være del af et velfungerende afsnit på Gentofte Hospital de næste måneder, så tøv ikke med at kontakte personalekonsulent Charlotte Corfixenvikar@activcare.dk eller på tlf.: 70 20 30 00 #1.