ActivCare er stolte af at annoncere, at vi har vundet licitationsaftale med Region Hovedstaden

D. 1/8-2023 tiltræder ActivCare en ny aftale med Region Hovedstaden på sundhedsfaglige vikarer til Region Hovedstadens Hospitaler samt Psykiatrien.

Region H har indgår parallelle rammeaftaler med i alt 4 Leverandører, herunder ActivCare, om samme ydelse. Bestilling af sundhedsfaglige vikarer til regionen vil ske via en kaskade-model, og hos ActivCare er vi helt klar.

Aftalen indeholder vikarer fra følgende faggrupper:

  • Sygeplejersker
  • Specialsygeplejersker
  • Social- og Sundhedsassistenter
  • Sygehjælpere

Er du vikar hos os, vil vi opfordre dig til at kontakte bookingafdelingen og få opdateret dine kompetencer i vores system, give os besked om hvor du ønsker vagter i Regionen samt opdatere din kalender på vikarlogin. Dermed kan vi bedst muligt matche dig med vagterne i Region H., så snart de bliver lagt ud til os.
Du kan selv bestemme hvornår du gerne vil arbejde, eller hvornår du gerne vil nyde en fridag med dem du holder af. Sammen finder vi en god balance mellem arbejdstid- og fritid.

Har du en dygtig kollega, som også gerne vil have vagter i Region H, så henvis ham eller hende HER

Er du ikke allerede vikar hos os, så læs mere om de mange fordele HER og ansøg med det samme. Som vikar hos ActivCare arbejder du under ordnede forhold, du bliver lønnet efter gældende overenskomster, hvilket sikrer dig en rigtig god løn samt høj pension.

Vi ser frem til et godt samarbejde

Den nye rammeaftale træder i kraft til august 2023 og her hos ActivCare ser frem til at opstarte samarbejdet.

ActivCares salgschef Thomas Bramsbye, er glad for den nye aftale:

”I ActivCare er vi stolte over at Region H har vist os tillid og valgt os som leverandør, og vi glæder os over, at få lov til at styrke bemandingen på regionens sygehuse og institutioner med de bedste vikarer inden for sundhed og omsorgssektoren”.

ActivCare er en velrenommeret virksomhed, med mere end 28 års erfaring på vikarområdet. Vi råder over en stor database af sundhedsfaglige vikarer. På landsplan har vi ca. 7000 vikarer tilknyttet – dermed glæder det os også at, at vi fremadrettet skal levere sygeplejersker, specialsygeplejersker, social- og sundhedsassistenter (SSA) og sygehjælpere til landets største region.