SOSU – SSA – SSH

SOSU, VIKAR, ACTIVCARE, DAME, ROLLATOR, HJÆLP

Bliv værdsat for det du kan, og få mere frihed til at være den du er

ActivCare er landets foretrukne vikarbureau for social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, hvilket sammen med vores mange sygeplejerskevikarer gør os til en af de førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren i Danmark. Vi har tilknyttet de dygtigste medarbejdere, og vi har stor fokus på at anvende og udvikle dine faglige kompetencer.
Vores høje faglige fokus og evne til at matche vikarer med de bedst mulige vagter gør, at mange social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere er tilknyttet ActivCare over flere år, nogle på fuld tid, andre med vagter som supplement til deres faste stilling. Hos os har en SOSU’en en gennemsnitlig anciennitet på 3 år.
Afhængig af din erfaring, kompetencer og uddannelse kan du få vagter indenfor flere områder.

Ansøg nu

Social- og sundhedsassistenter (SSA)

Hos ActivCare ved vi, at du med din uddannelse som social- og sundhedsassistent kan yde den bedste sygepleje og omsorg. Og vi værdsætter dine kvalifikationer og evner til at hjælpe mennesker, der har brug for pleje og hjælp i hverdagen. Vi arbejder målrettet for, at du kan bruge din erfaringer og viden om sygdomme og symptomer, forebyggelse og behandling, når du møder ind på arbejde.

Som SOSU-assistent vikar hos ActivCare matcher vi dine kompetencer indenfor omsorg, personlig hjælp og pleje med vagter, hvor netop dine kompetencer efterspørges af landets ældre, svækkede og syge borgere.

SSA’er vil typisk blive tilbudt vagter som:

  • Vikar på Plejecentre og hjemmepleje
  • Vikar på Bosteder
  • Vikar på Sygehuse
  • Medarbejder på Respiratoriske teams
  • Medarbejder på Børneteam

Er du uddannet før 1990 som Plejehjemsassistent tilbyder vi ligeledes spændende vikariater med høj fleksibilitet og attraktive lønmæssige fordele.

Social- og sundhedshjælpere (SSH)

Der mangler varme hænder hos os og vores kunder. Og vi sætter stor pris på hver eneste SOSU-hjælper, som vælger at blive vikar hos ActivCare. Dine kompetencer er yderst værdifulde i en travl hverdag, hvor mange af landets ældre og svage behøver hjælp og omsorg for at opretholde en god og værdig livskvalitet.

Som social- og sundhedshjælpervikar hos ActivCare vil dine praktiske opgaver ofte involvere personlig hygiejne og ernæring. Og du vil ofte skulle drage en afgørende omsorg for både patient og pårørende.

SSH’er vil typisk blive tilbudt vikariater:

  • På Plejecentre og hjemmepleje
  • På Bosteder
  • I respiratoriske teams

Er du uddannet før 1990 som Sygehjælper, tilbyder vi ligeledes spændende vikariater, der matcher din faglige kompetencer. Som sygehjælper vikar skal du pleje og yde praktisk hjælp til ældre og syge borgere med fokus på rehabilitering og livsglæde.

Frihed til at planlægge din tid

Som SOSU-vikar i ActivCare vil du ofte være på farten og besøge mange forskellige hjem. Du vil derfor blive tilbudt vagter på alle tider af døgnet samt i weekenden og på helligdage.

Som SOSU-vikar i ActivCare har du frihed til at vælge. Du har fleksibilitet i arbejdstid og -sted, og du kan til enhver tid selv bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. Dermed har du et større råderum over din fritid end ved en fastansættelse.
Vikarjobbet byder på mange afvekslende og spændende udfordringer, hvor du ofte samarbejder med nye kollegaer og dermed får mulighed for at skabe dig et stort netværk.

Vi tilbyder vores SOSU’er gode, trygge og fleksible forhold. Som et af Danmarks bedste vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, pensionsordning og løbende lønregulering efter gældende overenskomst.

Ansøg nu
social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, vikar, activcare, på vej i bil, kører i hjemmeplejen

Se din lønsats som
SOSU-vikar her

Social og sundhedsassistent og plejehjemsassistenter

Lønsatser pr. 1/3-2024

Social- og sundhedsassistent Timeløn Timeløn med
min. 6 års erfaring
Grundløn 224,75 232,78
Aften-/nattillæg 49,45 51,22
Weekendtillæg 112,38 116,40
Helligdag 224,75 232,78

Pensionsbidrag udgør 9% pr. 1/6-2024 (PKA).

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 8%

Social og sundhedshjælper

Lønsatser pr. 1/3-2024

Social- og sundhedshjælper Timeløn Timeløn med
min. 6 års erfaring
Grundløn 214,92 222,95
Aften-/nattillæg 47,28 49,05
Weekendtillæg 107,46 111,48
Helligdag 214,92 222,95

Pensionsbidrag udgør 9% pr. 1/6-2024 (PKA).

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 8%

Sygehjælper

Lønsatser pr. 1/3-2024

Sygehjælper Timeløn Timeløn med
min. 6 års erfaring
Grundløn  217,30 225,33
Aften-/nattillæg 47,81 49,58
Weekendtillæg 108,65 112,67
Helligdag 217,30 225,33

 

Pensionsbidrag udgør 9% pr. 1/6-2024 (PKA).

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 8%

‘’Jeg elsker friheden ved, at jeg
kun arbejder i de weekenden hvor
jeg ikke har planer med mine børn”

– Eva Andersen, SSA-vikar – 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.