Ledsagelse til læge- og hospitalsbesøg

Hjælp til svære samtaler

Det kan være uoverskueligt at tage alene til læge eller til undersøgelser på hospitalet, og vi oplever, at mange kan miste modet, før de overhovedet kommer afsted. Hos ActivCare tilbyder vi ledsagelse af sundhedsfagligt personale, som udover at ledsage dig, også kan fungere som bisidder ved lægesamtaler eller andre kontakter med sundhedsvæsenet.

ActivCare kan hjælpe dig med at finde en personlig, sundhedsfagligt uddannet ledsager, eksempelvis en sygeplejerske, som ledsager dig til undersøgelser, behandlinger eller lignende. På den måde sikres du optimal tryghed samt kompetent og erfaren støtte ved din side.

Den rettte person som ledersager, kan skabe tryghed for dig. Hun eller han kan med sin faglighed og indsigt i sundhedsvæsnet, være behjælpelig med at stille vigtige spørgsmål og støtte dig i at blive inddraget i beslutningerne vedrørende dit sygdomsforløb.*

Hvorfor vælge ActivCare?

  • Mange års erfaring med at finde det rigtige match mellem borger og medarbejder (God kemi og et velfungerende samarbejde går hånd i hånd).
  • Vores medarbejdere ansættes ved personlig samtale og skal her fremvise ren straffeattest og børneattest.
  • Vi sikrer at medarbejdernes faglighed og erfaring matcher opgaven.
  • Vi sikrer at vores sundhedsfaglige medarbejdere er ansat med ordentlige forhold, herunder løn jf. overenskomster samt pension.
  • Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00.

Vil du vide mere?

Ring på 70 20 30 00. Når du kontakter os telefonisk, vil du tale med en af vores sundhedsfaglige personalekonsulenter. Herefter vil vi afholde et møde mellem dig og en af vores dygtige kundekonsulenter, der vil hjælpe dig med at afdække, hvilken hjælp du har brug for, og sammen finder vi den rette vikar til dig.

Bemærk at der kan være krav til minimum timeantal for ledsagelse idet vores medarbejdere er ansat under overenskomster der foreskriver retningslinjer for dette. Eksempelvis mellem 3-12 timer for medarbejdere der følger FOAs overenskomst.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.