Jobtyper i ActivCare

Bliv en del af ActivCare

Som vikar i ActivCare har du frihed til at vælge. Du har fleksibilitet i forhold til din arbejdstid og du kan selv bestemme, hvor ofte du vil arbejde.

Vi tilbyder faste jobs og vikariater til en bred målgruppe, både fagligt og personligt, og indenfor følgende fire områder:

 • Vikar
 • Respiratorisk hjælper
 • Ledsager på hjælperordning
 • Interne stillinger

Du kan læse mere om de forskellige jobtyper nedenfor:

‘’Jeg startede som vikar, men blev så introduceret til jobbet på teams af ActivCare, hvor jeg arbejder fuld tid nu.”

– Vinnie Jepsen – 

Vikar

ActivCare er et af Danmarks største vikarbureauer for sundhedsfagligt personale til social- og sundhedssektoren. Som vikar hos ActivCare bliver du tilbudt et bredt udvalg af vagter, som matcher dine kompetencer og ligger i det geografiske område, hvor du ønsker at arbejde. Vi sikrer dig gode muligheder for faglig udvikling, rådgivning og sparring og måske det vigtigste: ordentlige løn- og ansættelsesvilkår. Til gengæld forventer vi, at du har en sundhedsfaglig baggrund eller anden relevant uddannelse, samt at du kan fremvise både tilfredsstillende straffeattest og børneattest. Læs mere og ansøg om at blive vikar her.

Respiratorisk hjælper

Som respiratorisk hjælper hos ActivCare arbejder du fast på et af vores mange respiratoriske teams. Vi har teams fordelt over hele Danmark, både børne- og voksen-teams, samt faglærte og ufaglærte teams. I forbindelse med din ansættelse gennemgår du en praktisk og teoretisk uddannelse med praktisk udgangspunkt i en borger, inden endelig certificering på Respirationscentret.
Du skal være ansvarsfuld og have en god situationsfornemmelse. Når du er ansat på et respiratorisk team, er det vigtigt, at du er fleksibel og er villig til at arbejde med respiratorisk overvågning én til én hos borgeren. Du skal yde omsorg for en borger og tage ansvar for situationen. Vagterne er normalt på 8, 10 eller 12 timer, fordelt på dag-, aften- og vågne nattevagter.
Ønsker du job på et af vores respiratoriske teams, skal du holde øje med jobopslag her på siden.

Interne stillinger

ActivCare er en spændende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling. Vi ved, at vi er bedre sammen, og vores medarbejdere er dygtige til at arbejde sammen såvel internt som med kunder og andre vikarer. Vi ved, at medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi har fuld fokus på at skabe en god arbejdsplads med ordentlige rammer.

Vores faste interne stab udgør ca. 50 personer hovedsageligt bestående af salgs- og personalekonsulenter med sundhedsfaglig baggrund, samt administrativt personale, herunder økonomi og marketing.

Interne stillinger i ActivCare kan være indenfor flere fagområder, og vi opfordrer dig til at holde øje med ”ledige stillinger” her på vores hjemmeside, hvis du kunne tænke dig at blive del af et stærkt team. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller om dig selv og dine kvalifikationer.

Ledsager på hjælperordning

ActivCare rekrutterer som oftest vores ledsagere igennem vores store vikardatabase. Via vikardatabasen kan vi matche ordningen med medarbejderens kompetencer og ønsker. Vi tilbyder både faglærte og ufaglærte hjælpere til fx praktisk bistand, pleje og sygepleje, herunder den komplekse pleje, og til ledsagelses-, støtte-, bostøtte- og aflastningsopgaver m.v. for kommuner og regioner. Valget af faggruppe aftales altid med den bevilgende myndighed. Ønsker du at arbejde som ledsager hos ActivCare, ansøg da om at blive vikar.

Tryghed i din ansættelse

Vi tilbyder jobs under ordnede forhold, og i et miljø hvor kvalitet og faglig udvikling er højt prioriteret. Du er sikret følgende fordele hos ActivCare:

 • Frihed til at arbejde, når det passer dig
 • Kontakt til og faglig sparring med vores dygtige personalekonsulenter
 • Lønudbetaling hver 14. dag
 • Adgang til medarbejderportalen med mange muligheder og nyttige funktioner
 • Oversigt over din vagtplan via personligt log-in
 • Personaleordning med pointsystem, arrangementer og konkurrencer
 • Psykologisk bistand, hvis du skulle komme ud for en alvorlig hændelse, når du er på arbejde for ActivCare

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.