ActivCare er stolte af at annoncere, at vi har genvundet aftalen med Midtjylland og Region Nordjylland

ActivCare, vikar, handicaphjælper, ufaglært, team, vikar

Udbuddet vedr. respiratoriske hjælperordninger til hjemmerespirationsområdet i Region Midtjylland og Region Nordjylland er afgjort og ActivCare er stolte af, at kunne annoncere, at vi har genvundet aftalen som 1. leverandør.

ActivCare er stolte af at kunne annoncere, at vi har genvundet aftalen vedr. respiratoriske hjælperordninger til hjemmerespirationsområdet i Region Midtjylland og Region Nordjylland for de næste 4 år. Vi glæder os meget til at forsætte det gode samarbejde med regionerne, alle vores gode medarbejdere og borgerne.

Hjælperholdene består af enten personligt oplærte hjælpere (uden sundhedsfaglig uddannelse), social- og sundhedshjælpere eller af social og sundhedsassistenter og/eller sygeplejersker.
Den nye aftale træder i kraft d. 15. september 2023 og hos ActivCare er vi klar og ser frem til at forsætte det gode samarbejde.

ActivCares afdelingsleder Kathrine Hvam Jørgensen, er glad for den nye aftale:

” Vi er utroligt glade for, at regionerne ønsker at fortsætte dette samarbejde. Den stabilitet vi i samarbejde har skabt for borgere og medarbejdere ser vi frem til at fortsætte og styrke yderligere, med fokus på høj kvalitet og leveringssikkerhed.”.

ActivCare er en velrenommeret virksomhed, med mere end 28 års erfaring. Vi har over 600 aktive hjælpere registeret alene i for Region Midtjylland og Region Nordjylland og derfor er regionerne og borgerne med ActivCare som 1. leverandør garanteret god service, høj leveringssikkerhed og sikker drift af regionernes hjælpeordninger:

Er du interesseret i at søge job på et respiratorisk team, så læs mere her, eller se alle ledige stillinger her.