Bliv kunde hos ActivCare

Sygeplejerske taler med borger i sofa. ActivCare sygeplejersje vikar

Få den bedste medarbejder til opgaven

Hos ActivCare arbejder vi seriøst og målrettet med at dække hver en vagt og vi har en høj leveringssikkerhed. Vi tager vores kunders ønsker og behov seriøst, og vores kundekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer. Som kunde får I tilknyttet egen kundekonsulent, der kontinuerligt følger aftalen og medvirker til at sikre kvalitet, dialog og godt samarbejde.

Hos ActivCare har vi altid fokus på at finde den bedst egnede vikar til den enkelte vagt. Alle vikarer i ActivCare ansættes ved en personlig samtale. En grundig ansættelsesproces, hvor kun reelle og aktuelle faglige kvalifikationer registreres og hvor vikaren forberedes og klargøres til jobbet som vikar.

Den grundige gennemgang af vikarens sundhedsfaglige og/eller socialfaglige curriculum sikrer, at vikaren kun vil matche op på vagter i vores bookingsystem, der stemmer overens med kundens krævede kompetencer på en given vagt. Igennem hele ansættelsesforløbet følger vi den enkelte medarbejder med henblik på faglig sparring og kompetenceudvikling.

Bliv kunde nu

Det er enkelt at blive kunde hos os, og vi sidder klar til at hjælpe med jeres første opgave.
Ring til os på 70 20 30 00 eller kontakt en af vores dygtige kundekonsulenter, med henblik på mere information. Du kan også udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, så tager vi kontakt til dig snarest muligt.

Thomas Bramsbye

Salgschef
Mobil: 22 68 15 29
E-mail: tbra@activcare.dk

Annemette Olsen
Kundekonsulent
Vest Danmark

Mobil: 22 68 15 45
E-mail: aol@activcare.dk

Kirsten Huusfeldt Kruse
Kundekonsulent
Øst Danmark

Mobil: 22 68 15 17
E-mail: kiku@activcare.dk

Ina Thomsen, salgskonsulent, kundekonsulent, activcare

Ina Thomsen
Kundekonsulent
Syd Danmark

Mobil: 22 68 15 10
E-mail: inat@activcare.dk

Landsdækkende service

ActivCare har kontorer i alle landets regioner, og vi har åbent 365 dage om året kl. 6.00 –24.00. I hele åbningstiden er telefonerne bemandet med personalekonsulenter med sundhedsfaglig baggrund.

Personalekonsulenternes uddannelse og erfaring gør, at de også kan fungere som sparringspartnere for både kunder og medarbejdere.

Vores kontorer er beliggende i København, Aalborg, Aarhus og Odense.

Kundefordele

Som kunde hos ActivCare kan I føle jer sikre

Gensidig forventningsafstemning med kunden fra start efterfulgt af løbende evaluering af ActivCares opgaveløsning er grundlaget for et tæt samarbejde og god kvalitet –og dermed tilfredshed hos både kunder, borgere og medarbejdere. ActivCares salgskonsulenter varetager opfølgning og evaluering hos kunderne og medvirker til at sikre dialog og kvalitet i de enkelte ydelser.

Vil tilbyder
activcare kundelogin

Ansøg om kundelogin

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

ActivCares kundelogin giver dig som kunde mulighed for at bestille vikarer og følge status på bestilte vagter. For at anvende disse funktioner skal du først bestille et login herunder.

Bestilling af login

Udfyld nedenstående formular for at få adgang til vores kundelogin. Brugernavn og kodeord fremsendes til den oplyste e-mail adresse i løbet af et par dage. Det er vigtigt at e-mailadressen er en arbejds-email, som tilhører din arbejdsgiver. Det er ikke muligt at benytte en privat e-mailadresse.