Sygeplejestuderende

ActivCare, Bliv vikar som sygeplejestuderende hos os. Gode og ordnede forhold for dig.

Sygeplejestuderende? Bliv vikar og få god løn og værdifuld erfaring med videre

ActivCare tilbyder vikarvagter til dig som læser til sygeplejerske. Vikarvagter i ActivCare vil give dig værdifulde erfaringer, som du kan bruge aktivt i dine studier. Et studiejob som sygeplejestuderende-vikar er lærerigt og fyldt med spændende opgaver. Samtidig med, at du får en god løn og fleksible arbejdstider, som vil passe godt sammen med dit studie.

At blive vikar hos ActivCare ruster dig til at blive en professionel sygeplejerske. Dine jobmuligheder øges markant, når du har et studierelevant job på dit CV.

Vikarjobbet byder på mange afvekslende og spændende udfordringer, hvor du ofte samarbejder med nye kollegaer, og dermed får mulighed for at skabe dig et stort netværk.

Ansøg nu

Få bred erfaring indenfor dit fag

Som vikar hos ActivCare vil du blive tilbudt vagter i hjemmeplejen, på plejecentre, bosteder eller hospitalsafdelinger. Du vil kunne udvikle dine kompetencer inden for sygeplejerskefaget og får en masse erfaring, som du kan bruge efter endt uddannelse. Og du kan fortsætte som vikar hos os, når du er færdig med din uddannelse.

Vi søger sygeplejestuderende som:

  • Har bestået 3. semester på sygeplejestudiet
  • Er motiverede for at lære og ønsker bred klinisk erfaring
  • Er selvstændige og ansvarsbevidste
  • Er stabile og fleksible
  • Er omstillingsparate i forhold til forskellige arbejdskulturer
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har gode kommunikative kompetencer
Ansøg nu
Sygeplejestuderende tilser sengeliggende patient ActivCare sygeplejerskestuderende vikar

Se din lønsats som sygeplejestuderende vikar her

Sygeplejestuderende

Lønsatser pr. 1/3-2024

Sygeplejestuderende Timeløn (kr.)
Grundløn inkl. ajourføringstillæg 188,73
Aften-/nattillæg 66,80
Weekendtillæg 94,37
Helligdag 188,73

Tjen ekstra og nyd friheden til at planlægge din tid

Som sygeplejestuderende vikar i ActivCare har du stor frihed. Du har fleksibilitet i arbejdstid og -sted, og du kan til enhver tid selv bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde.

Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag og løbende lønregulering efter gældende overenskomst.

Ansøg nu

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.