ActivCare tilbyder lægevikarer

Vi glade for at kunne informere om, at aktiverne i Vikarlæger pr. 1. april 2023 er blevet en del af ActivCare A/S.

ActivCare er en af Danmarks største udbydere af sundhedsfagligt personale, og med denne udvidelse kan vi nu også tilbyde fagligt dygtige læger til kortere og længere vikariater.
Vikarlæger er et veletableret Vikarbureau, der blev stiftet i 2002 af speciallægerne Carl Frederik Nagell og Michael Rose. Vikarlæger et bureau, med et solidt fodfæste i bl.a. Danmark, Grønland og på Færøerne. Vikarlæger udvælger og matcher læger og jordemødre til de enkelte opgaver, så de præcist matcher kundernes ønsker såvel sundhedsfagligt som personligt.

Bedre sammen

Kombinationen af ActivCare og Vikarlæger underbygger vores fælles ønske om at være de bedste i branchen. Et samarbejde med os skal være enkelt, af høj kvalitet og tillidsfuldt. ActivCares ”Bedre Sammen” er et løfte og et symbol på de værdier, som vi bygger begge bureauers hverdag på – Kvalitet, Omsorg, Faglighed og Fællesskab!
Hos ActivCare og Vikarlæger forstår vi, at vores kunder ønsker at levere den bedste service, behandling og pleje i en sundhedssektor med højt arbejdspres. Og vi har forståelse for, at dygtige medarbejdere kan være en mangel, når vagtplanerne skal laves. De medarbejdere vil vi gerne levere!

Vores vikarer er vores vigtigste styrke, og hver vikars individuelle ønske om at gøre en forskel for andre mennesker kombineret med ønsket om personlig frihed og fleksibilitet i hverdagen, er fundamentet for, at vi kan levere den bedste kvalitet. Vi fokuserer på høj faglighed og sikkerhed for kunder, patienter, borgere og pårørende.
Vi sikrer dygtige og engagerede vikarer til et komplekst arbejdsmarked, og vi kan sikre dette, fordi vi ved, at vi er Bedre sammen.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Nagell, som er vikar- og kundekonsulent. Rikke er et velkendt ansigt hos ActivCare, der nu overtager ansvaret for bookingen i Vikarlæger, og sidder hun klar til at tage hånd om lægevikarerne og de mange nye vikariater.

Du kan også læse mere om ActivCare her og Vikarlæger her.


Kontaktoplysninger:
Rikke Dela
Vikar- og kundekonsulent
Tlf. 7020 3000 (tast 3)
E-mail: rdel@activcare.dk