Lungemedicinsk sengeafsnit på Gentofte Hospital søger dygtige sygeplejerskevikarer

Sætter du en ære i at være med til at skabe gode patientforløb med sygepleje af høj faglighed og inddragelse af patienten? Så kan dette være et vikariat for dig.

Lungemedicinsk sengeafsnit på Gentofte Hospital er et højt specialiseret lungemedicinsk sengeafsnit, på en ambitiøs og udviklingsorienteret afdeling. Afsnittet tilbyder et miljø, der er præget af tværfagligt samarbejde, højt fagligt niveau og en stærk sygeplejefaglig profil.

Lungemedicinsk sengeafsnit varetager plejen og behandlingen af patienter med akutte og komplekse lungemedicinske sygdomme.  Afsnittet har isolationsstuer, og patienterne behandles for interstitielle lungesygdomme (fibrose med op 50L O2 + pulskur), pneumothorax/drænbehandling, peudomonas/eradikationsbehandling (IV/AB+dræn), lungecancer, kompilerede tuberkulose forløb, akut-NIV krævende KOL, astma i EXA, og terminalforløb.

Patienterne er ofte multisyge, og har et alderspand fra 18 til over 100 år.

NIV-behandling er en af afdelingens højspecialiserede behandlinger, hvor afsnittet  blandt andet har været foregangsmænd i forbindelse med, at patienter kan modtage NIV-behandling i hjemmet. Derudover er afdelingen i gang med at oprette et daghospital med IV/AB + inhalations AB behandlinger, pulskur, og sub akut blodprøvetagning.

Lungemedicinsk sengeafsnit består af en kompetent personalegruppe, der har et supergodt fagligt fællesskab og kollegialt sammenhold, hvilket fx afspejler sig i, at alle hjælper og støtter hinanden.

Som vikar på afdelingen vil du blive budt velkommen i et godt arbejdsmiljø med en humoristisk og inkluderende omgangstone.

Om dig:

  • Ønsker at arbejde fuldtid hen over de næste 3 måneder
  • Uddannet sygeplejerske
  • Minimum 2 års klinisk erfaring
  • Kompetencer indenfor almen medicin
  • Fortrolig med anvendelse af Sundhedsplatformen
  • Er udadvendt og god til at lytte
  • Værdsætter et godt samarbejde, men er samtidigt dygtig til at arbejde selvstændigt.
  • Ønsker at udvide din eksisterende viden og kompetencer indenfor lungemedicin.
  • Du har et godt humør

Vi søger 4 fuldtidsvikarer: 1 til nattevagt, 1 til aftenvagt og 2 i skiftende vagter.

Lyder dette vikariat som noget for dig, og vil du være del af et velfungerende afsnit på Gentofte Hospital de næste måneder, så tøv ikke med at kontakte personalekonsulent Charlotte Corfixen på vikar@activcare.dk eller på tlf.: 70 20 30 00 #1.