Faglærte vikarer

AvtivCare vikar, ældre herre i Invacare rea Dahlia kørestol

Bliv vikar hos ActivCare og få mere ud af din faglighed

ActivCare formidler kvalificerede vikarer til korte og lange vikariater overalt i Danmark. Og vi gør det inden for alle sundhedsfaglige og pædagogiske specialer. Vores kunder er regioner, kommuner, private virksomheder og privatpersoner.
Vi tilbyder faglært vikarer inden for følgende grupper:

  • Sygeplejersker
  • Specialsygeplejerske
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Plejehjemsassistenter
  • Sygehjælpere
  • Plejere
  • Hjemmehjælpere
  • Pædagoger
  • Pædagogiske assistenter
Ansøg nu

Din faglighed er vores kvalitet

Hos ActivCare går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Heller ikke med vores krav til kvalifikationer. Den tilgang har gjort os til det foretrukne vikarbureau hos en bred kreds af offentlige og private kunder. Den gennemsnitlige anciennitet for sygeplejersker er over 4 år, og for øvrige faggrupper er gennemsnittet over 3 år.

Vi fokuserer på dine kompetencer

Hvis vi vurderer, at dine kompetencer matcher vores kunders behov, vil du blive inviteret til en personlig ansættelsessamtale. Her vil vi afdække dine kompetencer, registrere dine kvalifikationer og afstemmer forventningerne til samarbejdet. Du vil desuden få du en generel orientering om ActivCare. Endeligt registrerer vi dine ønsker og kompetencer, så du kan få tilbudt arbejdsopgaver, der passer dertil.

Bedre sammen

Som vikar hos ActivCare, bliver du del af en stor medarbejderstab. Vi har tilknyttet tusindvis af fagligt dygtige og empatiske vikarer. Vi tager din introduktion til jobbet seriøst og tror på, at en god dialog og en tydelig forventningsafstemning, er med til at gøre det nemt at komme ud på den første vagt, og de næste herefter.

Vi forventer meget af dig, men du kan ligeledes have høje forventninger til ActivCare og føle dig tryg i din ansættelse. Det er vigtigt, for kun når du er tryg, kan du udføre dit arbejde og udvise den omsorg, som vi og vores kunder forventer af dig.

Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, pensionsordning og løbende lønregulering efter gældende overenskomst.

Ansøg nu
Nanna, ActivCare, personalekonsulent

‘’Vi er en af Danmarks mest erfarne

udbydere af uddannet, sundhedsfagligt personale

til social- og sundhedssektoren”

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.