Hjemmehjælpere

Vikar, activcare, faglært personale, høj kvalitet

Der er brug for din erfaring og dine varme hænder

Selvom det ikke længere er muligt at uddanne sig til hjemmehjælper er faggruppen fortsat en vigtig del af social- og sundhedssektoren. Og ikke mindst en vigtig del af ActivCare. Vi modtager dygtige og erfarne hjemmehjælpere med kyshånd.

Som hjemmehjælpervikar forventer vi, at du er omsorgsfuld og empatisk, og at du forstår vigtigheden af godt samarbejde – med både borger og kunde. Men så er der også rig mulighed for, at du kan udnytte dine kompetencer på en lang række områder i hjemmeplejen og på bosteder. Her vil dine opgaver primært være generel omsorg og praktisk hjælp for den syge eller ældre borger. F.eks. hjælp til personlige hygiejne, rengøring og ernæring.

Ansøg nu

Gør en forskel hver dag!

Hos ActivCare samler vi på de dygtigste medarbejdere. Vi har således stor fokus på at udvikle vores vikarers faglige kompetencer. Dét, sammen med vores evne til at matche vikarer med de bedst mulige vagter gør, at mange hjemmehjælpere og social- og sundhedshjælpere har været hos os i årevis. Enten på fuld tid eller med vagter som supplement til en faste stilling.

En ting er sikkert: vi, vores kunder og borgerne kan altid bruge flere varme og kompetente hænder.

Hjemmehjælpere vil typisk blive tilbudt vagter som:

  • Vikar på kommunale hjemmeplejeordninger
  • Vikar på Plejecentre og hjemmepleje
  • Vikar på Bosteder
  • Medarbejder på respiratoriske teams
Ansøg nu

Se din lønsats som hjemmehjælpervikar her

Hjemmehjælpere

Lønsatser pr. 1/3-2024

  Hjemmehjælpere Timeløn Timeløn med
min. 6 års erfaring
Grundløn 214,92 222,95
Aften-/nattillæg 47,28 49,05
Weekendtillæg 107,46 111,48
Helligdag 214,92 222,95

Pensionsbidrag udgør 9% pr. 1/6-2024 (PKA).

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 8%

Stor frihed og ordnede forhold

Som vikar i ActivCare har du frihed til selv at vælge. Du har fleksibilitet i arbejdstid og -sted, og du kan til enhver tid selv bestemme, hvor, hvor ofte og hvornår du vil arbejde. Dermed har du et større råderum over din fritid end ved en fastansættelse.

Vi tilbyder vores hjemmehjælpere ordentlige forhold. Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, kilometergodtgørelse, pensionsordning og løbende lønregulering efter gældende overenskomst.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.