Pædagogiske assistenter

ActivCare pædagogisk assistent , vikariat i sfo

Vi søger dig, der gerne vil arbejde med børn og unge – eller voksne med særlige behov

ActivCare mærker en stigende efterspørgsel efter pædagogiske vikarydelser.Vi arbejder derfor målrettet med hele tiden at rekruttere dygtige, uddannede pædagoger og pædagogiske assistenter til de mange spændende vikariater.
Som uddannet pædagogisk assistent kan vi tilbyde dig forskellige vikarvagter indenfor for det pædagogiske område, afhængig af din erfaring. Det kan fx være i en daginstitution, børnehave, dagplejer, ungdomsklub, et fritidshjem eller på nogle af landets døgninstitutioner. Mulighederne er mange og den personlige frihed stor.

Ansøg nu

Vi tager dig og dine kompetencer alvorligt

Hos ActivCare vikarbureau værdsætter vi dine kompetencer, og du vil komme til at arbejde pædagogisk med børn, unge eller voksne med særlige behov. Det er ikke afgørende hvor mange års erfaring du har, vigtigere  er det, at du brænder for dit fag, og at du altid tilgår jobbet med høj faglighed.

Du skal være åben og glad for at samarbejde, da arbejdet som pædagogisk assistent vikar ofte sker i samarbejde med andre personalegrupper, familier og/eller pårørende.

Mulighederne indenfor hele det pædagogiske felt spænder vidt.

Du vil som pædagogisk assistent typisk bliver tilbudt vagter i:

  • Vuggestuer, børnehaver og SFO’er
  • Institutioner for børn og unge med sociale problemer
  • Dag- og døgninstitutioner for mennesker med specielle problemer eller funktionsnedsættelse
  • Aktivitetstilbud, botilbud og sociale opholdssteder.

Derudover har oplever vi også, at kunderne efterspørger pædagogiske assistenter, til arbejde med flygtninge, anbragte unge eller demente.

Der er med andre ord rig mulighed for, at du kan få anvendt din faglige kompetencer og din pædagogiske viden som vikar hos ActivCare.

Ansøg nu

Se din lønsats som pædagogisk assistent-vikar her

Pædagogiske assistenter

Lønsatser pr. 1/7-2024

Pædagogiske assistenter Timeløn Timeløn med 2 til 6 års institutions-erfaring Timeløn med mere end 6 års institutionserfaring
Normalløn inkl. vikar tillæg 183,81 190,84 197,93
Aften-/nattillæg 34,39 34,39 34,39
Lørdagstillæg (efter kl. 11:00) 40,50 40,50 40,50
Søndagstillæg 97,26 97,26 97,26
Helligdagstillæg 97,26 97,26 97,26

Pensionsbidrag udgør 9,1% (PKA)

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 8,10%

Bliv fagligt udfordret

Er du nyuddannet kan et vikarjob som pædagogisk assistent give dig en rigtig god start på karrieren. Du får nemlig erfaring, som du enten kan bruge som forberedelse til videreuddannelse eller til at styrke dine kompetencer. Hos ActivCare går vi ikke på kompromis med faglighed og høj kvalitet. Derfor vil vi i forbindelse med din ansættelse se nøje på dine personlige kompetencer, evt. videreuddannelser og anden erhvervserfaring. Udover at vi vurderer dine faglige kompetencer, leder vi også efter flere andre kvalifikationer hos vores vikarer:

  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du er fleksibel og kan tage vagter på forskellige tidspunkter
  • Du har en professionel tilgang og respekt for barnet/borgeren
  • Du er god til at sætte dig i andre menneskers situation og kan samarbejde med forældre og pårørende
  • Du besidder en positiv energi og er tålmodig

Du bestemmer, hvornår du vil arbejde

Et job som pædagogisk assistent-vikar er ofte mere afvekslende end en fastansættelse. Som vikar hos ActivCare får du en høj grad af frihed og kan selv være med til at planlægge, hvor og hvornår du ønsker at arbejde. Vikarjobbet byder på afvekslende udfordringer og ofte samarbejde med nye kollegaer, dermed får du mulighed for at skabe dig et stort netværk. Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, pensionsordning og løbende lønregulering efter gældende overenskomst.

Ansøg nu

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.