Ufaglærte vikarer

ung mand, borger på teams, handicaphjælper , activcare

Har du kompetencerne, har vi jobbet

Med et ufaglært vikarjob hos ActivCare får du et alsidigt og fleksibelt arbejdsliv, hvor du møder en masse forskellige mennesker og arbejdsopgaver.
Afhængigt af hvilken erfaring du kommer med, er der mulighed for at få et ufaglært vikarjob indenfor flere forskellige områder af social- og sundhedssektoren.

Vi tilbyder vikariater inden for følgende faggrupper:

  • Handicaphjælpere
  • Handicapledsagere
  • Sygeplejestuderende
  • Plejemedhjælpere
  • Pædagogmedhjælpere

For at komme i betragtning som vikar som plejemedhjælper, skal du have min. 9 måneders plejeerfaring.

Ansøg nu

Vi lover høj kvalitet til vores kunder

ActivCare går aldrig på kompromis med kvaliteten og heller ikke med vores krav til kvalifikationer. Dette har givet os et godt renommé og har bidraget til at gøre os til det foretrukne vikarbureau hos en bred kreds af offentlige og private kunder.

Vi matcher kompetencer med kundernes ønsker

Hvis vi vurderer, at dine kompetencer matcher vores kunders behov, vil du blive inviteret til en personlig ansættelsessamtale. Her afdækker vi sammen dine kompetencer, kvalifikationer og afstemmer forventninger og dine ønsker til arbejdsopgaver. Du vil desuden få en generel introduktion til ActivCare. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bedre sammen

Som vikar hos ActivCare, bliver du del af en stor medarbejderstab. Vi har tilknyttet tusindvis af fagligt dygtige og empatiske vikarer. Vi tager din introduktion til jobbet seriøst og tror på, at en god dialog og en tydelig forventningsafstemning, er med til at gøre det nemt at komme ud på den første vagt, og de næste herefter.

Vi forventer meget af dig, men du kan ligeledes have høje forventninger til ActivCare og føle dig tryg i din ansættelse. Det er vigtigt, for kun når du er tryg, kan du udføre dit arbejde og udvise den omsorg, som vi og vores kunder forventer af dig.

Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, pensionsordning og løbende lønregulering efter gældende overenskomst.

Ansøg nu

‘’Jobbet som medarbejder på et team, hjalp
mig til at vælge min uddannelse som social- og sundhedshjælper”

 – Line Iversen – 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.