Vi tilbyder

Vikar, ActivCare, handicapledsager

Omsorg af højeste kvalitet

ActivCare vil være det bedste bureau på markedet og et samarbejde med os skal være enkelt, af høj kvalitet og tillidsfuldt. Vores tagline ”Bedre Sammen” er et løfte og et symbol på de værdier, som vi bygger vores hverdag på:

Kvalitet, Omsorg, Faglighed og Fællesskab = ActivCare

Hos ActivCare forstår vi, at vores kunder ønsker at levere den bedste service og pleje i en social- og sundhedssektor med højt arbejdspres. Og vi har forståelse for, at dygtige medarbejdere kan være en mangel, når vagtplanerne skal laves.

Vores vikarer, hjælpere og medarbejdere er vores vigtigste styrke, og hver persons individuelle ønske om at gøre en forskel for andre mennesker kombineret med ønsket om personlig frihed, er fundamentet for, at vi som ActivCare kan levere den bedste kvalitet.

Vi sikrer dygtige og engagerede medarbejdere til organisationer, kommuner og regioner, og ikke mindst menneskerne bag samt patienterne, i et komplekst arbejdsmarked, der mangler varme hænder, høj faglighed og fleksibilitet. Og vi kan sikre dette, fordi vi er Bedre sammen.

Vi tilbyder vores kunder høj faglighed

Vikarassistance & rekruttering

ActivCare formidler kvalificerede vikarer til korte og lange vikariater overalt i Danmark inden for alle sundhedsfaglige og pædagogiske specialer. Vores kunder er regioner, kommuner, private virksomheder og privatpersoner. Vi leverer vikarer til bl.a. hospitaler, hjemmepleje, plejehjem, distriktscentre, pædagogiske institutioner, institutioner for børn, unge og voksne med psykiske lidelser, privathospitaler, lægehuse, specialklinikker samt virksomheder inden for medicinalindustrien, forsikringsbranchen m.fl.

Teams & hjælperordninger

ActivCare tilbyder kvalificerede hjælpere til bl.a. pleje og praktisk hjælp til borgere med et handicap samt til overvågning og pleje af borgere i eget hjem, bl.a. respiratorbrugere. ActivCare kan etablere hjælperteams til døgndækning med kort varsel. Vi tilbyder både faglærte og/eller ufaglærte hjælpere til fx praktisk bistand, pleje og sygepleje, her under den komplekse pleje, og til ledsagelses-, støtte-, bostøtte- og aflastningsopgaver m.v. for kommuner og regioner.

Kundefordele
AvtivCare vikar, ældre herre i Invacare rea Dahlia kørestol

6.000 aktive vikarer

ActivCare har ca. 6.000 registrerede medarbejdere/aktive vikarer, og vi har mange års erfaring med levering af fagligt dygtige medarbejdere til landets kommuner og regioner.

Siden 1994 har vi været Danmarks førende vikarbureau for sygeplejersker til sundhedssektoren. Desuden har vi i mange år samarbejdet med sundhedssektoren i Grønland, hvilket har givet os bred erfaring med udstationering af sygeplejersker til vikariater af kortere eller længere varighed.

Vi tilbyder vikarer inden for følgende faggrupper:

Faglærte:

Sygeplejersker
Social- og sundhedshjælper
Social- og sundhedsassistenter
Social- og sundhedshjælpere
Plejehjemsassistenter
Sundhedsmedhjælpere
Sygehjælpere
Plejere
Hjemmehjælpere
Pædagoger
Pædagogiske assistenter

Bliv kunde nu

Ufaglærte/studerende:

Handicaphjælpere
Handicapledsagere
Sygeplejestuderende
Plejemedhjælpere
Pædagogmedhjælpere

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.