Handicapledsager

Vikar, ActivCare, handicapledsager

Et alsidigt job med fokus på at øge borgerens livskvalitet

Hos ActivCare tilbyder vi kommuner hjælp med borgere, som lever med en varig funktionsnedsættelse. Via de såkaldte ledsagerordninger, får borgeren mulighed for at komme hjemmefra, foretage indkøb og deltage i sociale og kulturelle aktiviteter uden at være afhængig af hjælp fra familie og venner.
Hos ActivCare tilbyder vi at tilknyttet såvel ufaglært samt sundhedsfagligt uddannet personale på vores ledsagerordninger.

Som handicapledsager i ActivCare deltager du i aktiviteter udenfor hjemmet sammen med borgere med fysisk- eller psykisk nedsat funktionsevne. Du hjælper desuden med planlægningen af aktiviteterne, med udgangspunkt i borgerens ønsker og interesser.

Ansøg nu

Omsorgsfuld, åben og nysgerrig

Som handicapledsager skal du udover at være ledsager på indkøb, lægebesøg, kulturelle arrangementer, familiebegivenheder, festivaldeltagelse og rejser, også hjælpe med tilknyttede behov. Det kan være hjælp til fodtøj og overtøj, let støtte til forflytninger og gang, let støtte ved toiletbesøg, kørsel i borgers bil, kommunikation, hjælp med kørestol, billetkøb osv.

Jobbet som ledsager kræver både nysgerrighed og åbenhed, da ikke to mennesker er ens. Hvad der dog altid er det samme er udgangspunktet: at sikre borgeren livskvalitet og glæde i hverdagen.

Jobbet som handicapledsager stiller således krav til dine sociale kompetencer, samarbejdsevner og selvstændighed. For at sikre borgerens positive oplevelser er det centralt, at du formår at være nærværende, udadvendt og tålmodig.
Arbejdstid og planlægning

Når du tager vagter som handicapledsager, vil vagtlængden typisk være mellem 3 og 6 timer, dag, aften eller nat. I forbindelse med ferieophold og større udflugter kan vagterne dog være længere. Stillingen som ledsager er en deltidsstilling, hvor du typisk arbejder 15 timer om måneden.

Ansøg nu

Fleksibilitet og ordnede forhold

Et job som handicapledsager er anderledes end en fastansættelse. Som handicapledsager hos ActivCare har du en grad af frihed og kan selv være med til at planlægge hvor meget og hvornår du ønsker at arbejde.
Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, pensionsordning og løbende lønregulering.

Ansøg nu

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.