Plejere

Plejere, vikar, activcare. psykiatrien

Du gør den store forskele for patienterne

Som plejer-vikar varetager du en lang række opgaver inden for psykiatrisk pleje.
ActivCares plejere tilbydes en spændende hverdag med fuld fokus på patienternes individuelle behov. Afhængig af faglige kompetencer tilbyder vi vagter, hvor du primært arbejder med patienter med psykiske lidelser på psykiatrisk hospital, skadestue eller på institutioner med patienter med psykiske diagnoser.

Vi matcher selvfølgelig dine faglige kompetence med kundernes behov og ønsker. Og har du gennemført videreuddannelse, vil du ofte have mulighed for at indgå i yderligere funktioner udover den psykiatrisk pleje.

Ansøg nu

Sæt dine faglige kompetencer i spil og gør en forskel for patienter og kunder på det psykiatriske område.

ActivCare ansætter plejere i vikariater hos flere kunder i psykiatrien. Fælles for disse er, at dine faglige kompetencer og din erfaring bliver anvendt og værdsat. Vi forventer, at du er bekendt med arbejdet i psykiatrien og kan træde ind med hos kunden med åbenhed og forståelse for deres hverdag.
Du har som plejer færdigheder i at observere, analysere og dokumentere de faktorer, der forårsager psykisk ubalance og ændrede sundhedstilstande. Og du kan iværksætte sundhedsfremmende, forebyggende og rehabiliterende aktiviteter i samarbejde med patienten og dennes pårørende.
Desuden skal du som plejer kunne varetage opgaver indenfor pædagogik, miljøterapi samt patientens kost, medicin og personlige hygiejne. I samspil med dine kollegaer skal du drage afgørende omsorg for både patient og pårørende.

Plejere vil typisk blive tilbudt vagter som:

  • Vikar på psykiatriske hospitaler
  • Vikar på sikringsafdelinger
  • Vikar på psykiatrisk skadestue
Ansøg nu

Se din lønsats som
plejer-vikar her

Plejere

Lønsatser pr. 1/3-2024

Plejere Timeløn Timeløn med
min. 6 års erfaring
Grundløn  219,74 227,77
Aften-/nattillæg 48,34 50,11
Weekendtillæg 109,87 113,89
Helligdag 219,74 227,77

Pensionsbidrag udgør 9% pr. 1/6-2024 (PKA).

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 8%

Fleksibilitet og ordnede forhold

Som plejer-vikar i ActivCare har du frihed selv til at vælge arbejdstid og -sted, og du kan til enhver tid selv bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. Dermed har du et større råderum over din fritid end ved en fastansættelse.
Et job som vikar byder på mange afvekslende udfordringer, hvor du ofte samarbejder med nye kollegaer og dermed får mulighed for at skabe dig et stort netværk.

Vi tilbyder vores plejere ordentlige, trygge og fleksible forhold. Som et af Danmarks førende vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren sikrer vi dig naturligvis også ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår, herunder lønudbetaling hver 14. dag, pensionsordning og løbende lønregulering efter gældende overenskomst

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.