ActivCare opkøber Medicotrust: En styrkelse af vores rolle i sundhedssektoren

Vi er glade for at kunne meddele, at ActivCare har opkøbt Medicotrust, en velrenommeret leverandør af sundhedspersonale med 20 års erfaring i branchen. Denne overtagelse markerer en vigtig milepæl for begge virksomheder og styrker vores fælles mission om at levere fleksibel og kvalificeret arbejdskraft til sundhedssektoren.

Om Medicotrust

Medicotrust har etableret sig som en pålidelig udbyder af sundhedspersonale, herunder læger, radiologer, psykiatere og sygeplejersker, i hele Danmark samt internationalt i Sverige, Norge og Grønland. Virksomheden er kendt for sin erfaring med den lægefaglige del og til at matche de rigtige kandidater med deres kunder.

Medicotrusts omfattende netværk og erfaring sikrer, at vi kan imødekomme behovene i sundhedssektoren med de bedste fagfolk.

Styrket rolle i fleksibel arbejdskraft

Med overtagelsen af Medicotrust styrker vi vores fælles rolle inden for fleksibel arbejdskraft. Det er en afgørende faktor for at sikre, at veluddannede mennesker kan have et fleksibelt og sundt arbejdsliv, samtidig med at sundhedssektoren kan fungere optimalt hver dag.

Vores fælles erfaring og fokus på høj kvalitet vil gøre det muligt for os at levere endnu bedre løsninger til vores kunder, borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Fremtiden med Medicotrust

Medicotrust kommer fortsat til at beholde deres gode velrenommerede navn – dette gør vi for at sikre og beholde det gode omdømme vi har i markedet. Samtidig vil alle medarbejderne i Medicotrust fortsætte ligesom Sasa Kadric vil fortsætte som leder, og have en tæt dialog med ledelsen fra ActivCare.

Vi ser frem til at skabe nye muligheder og fortsætte med at levere høj kvalitet til vores samarbejdspartnere. Med denne overtagelse er vi bedre rustet til at imødekomme behovene i sundhedssektoren og fortsætte med at tilbyde fleksible, trygge og udviklende arbejdsmuligheder for vores personale.

Velkommen til Medicotrust-teamet, vi glæder os til at byde jer velkommen i ActivCare-familien og vi ser frem til en spændende fremtid sammen!

 

Du kan læse meget mere om Medicotrust på deres hjemmeside her.