ActivCare indgår aftale med SKI

SKI Leverandør

Som landsdækkende leverandør af sundheds- og omsorgsvikarer er ActivCare stolte af at annoncere, at vi har vundet licitationsaftaler under SKI

Den 13. januar 2023 offentligt gjorde Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) de nye leverandører på SKI-aftale 17.17 på Vikarydelser til hele landet. ActivCare skal sammen med fire andre virksomheder fremover levere vikarer inden for sundhed og omsorg samt kontor og administration til de offentlige organisationer. Læs SKI’s offentliggørelse her. 

ActivCare har vundet to delaftaler som leverandør af sundheds- og omsorgsvikarer hos Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) til hhv. kommunerne i Region Nordjylland og Region Syddanmark.

ActivCare er godkendt og har vundet delaftalerne 3 og 5, hvilket betyder at vi skal levere vikarer til kommunerne i Region Nordjylland og Region Syddanmark. ActivCare er lokalt forankret med kontorer i begge regioner.

ActivCare har kontorer i hhv. Odense og Nørresundby tæt på motorvejsforbindelser, hvilket gør, at ActivCares vikarer enkelt kan komme til kontoret og deltage i møder, ved sociale arrangementer, uddannelser og lignende. Du finder alle vores adresser her.

Vi ser frem til et godt samarbejde

De nye SKI aftaler forventes at træde i kraft d. 15. februar og ActivCare ser frem til at opstarte samarbejdet med de kommunerne, der tilgår denne.

ActivCares salgschef Thomas Bramsbye, er glad for den nye aftale:

”I ActivCare er vi stolte over at SKI har vist os tillid og valgt os som leverandør på deres aftaler, og vi glæder os over, at få lov til at styrke den offentlige sektor med de bedste vikarer inden for sundhed og omsorgssektoren”.

ActivCare er en velrenommeret virksomhed, med mere end 28 års erfaring på vikarområdet. Vi råder over en stor database af sundhedsfaglige vikarer. På landsplan har vi ca. 6000 vikarer tilknyttet – dermed glæder det os også at, at vi fremadrettet skal levere sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter (SSA), social- og sundhedshjælpere (SSH), sygehjælpere, plejehjemsassistenter, hjemmehjælpere, plejemedhjælpere og socialpædagoger til en lang række kommuner og regioner i Danmark.

Skal I med på SKI-aftalen?

ActivCares kundekonsulenter er klar til at tilsikre den bedst mulige opstart på samarbejde, og vores booking- og rekrutteringskonsulenter er ligeledes godt i gang med at forbedrede vikarerne i lokalområdet på de nye aftaler.

Så sidder jeres kommune, og tænker, at den nye SKI aftale er værd at kigge nærmere på – så er vi i ActivCare velforberedte på at tage et møde med jer om mulighederne – og lægge en plan for implementering i samarbejde med jer. Så kontakt vores salgschef Thomas Bramsbye eller en af vores dygtige kundekonsulenter. Se alle ActivCares kontaktpersoner her.

Hos Statens og Kommunernes Indkøbsservice ser man også frem til opstart af den nye aftale:

”Den nye aftale på vikarydelser giver de offentlige organisationer et solidt udvalg af vikarer kombineret med høj leveringsikkerhed og service til konkurrencedygtige priser. Aftalens vilkår er tilpasset de aktuelle markedsvilkår og giver et stærkere udgangspunkt for et godt samarbejde mellem kunder og leverandører” – siger Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI”.