Opdater din profil på vikarlogin!

Tidligere på året sendte vi breve ud til mange af vores vikarer og teamsmedarbejdere. Desværre oplevede vi, at vi fik mange af disse breve retur på grund af fejl i adresserne.
Vi har efterfølgende være i dialog med mange af jer, og fået opdateret kontaktoplysningerne i vores system, og nu gør vi det endnu nemmere for jer at vedligeholde oplysninger.
Vi har nemlig valgt at opdatere vores Vikarlogin, således, at du selv kan opdatere din ActivCare profil med en lang række vigtige oplysninger.

De rette oplysninger er vigtige for os som arbejdsgivere, blandt andet fordi, vi har behov for at kunne komme i kontakt med dig både skriftligt og telefonisk, så log ind og tjek din oplysninger. Desuden skal din adresse altid matche din folkeregisteradresse, medmindre andet er aftalt i forbindelse med din ansættelse.

Find og ret oplysninger her:

Du kan på denne side se, hvilke oplysninger vi har gemt om dig i vores system. Du kan rette informationer, der står i hvide felter eller de felter, hvor der er et redigeringsikon, fx ud for din adresse. Har du rettelser til andre informationer skal du kontakte os, så ændrer vi disse i systemet.

Udover stam- og kontaktoplysninger har du mulighed for at redigere flere andre oplysninger:

  • Oplysninger om pårørende
  • Valg af skattekort (bikort/hovedkort)
  • Vagtpræferencer (dag-, aften-, akutvagter mv)

Øverst på siden kan du se dit profilfoto. Ønsker du at ændre dette, skal du sende et nyt til vores bookingafdeling via e-mail. Billedet skal være vellignende og uden unaturlige fotofiltre, og i videste muligt omfang opfylde de krav, som der stilles til et pasfoto.
Hvis du ønsker et nyt id-kort, så skriv dette i mailen.

Vi håber, du vil hjælpe os med at få redigeret gamle og ukorrekte informationer ud af vores system, tak for din hjælp.