E-læring med KvaliCare

Når du bliver dygtigere, stiger vores kvalitet

For ActivCare er høj kvalitet afgørende, og vi ved at dygtige medarbejdere er vores vigtigste ressourcer.

Med kurser og e-læringsløsninger vil vi gerne gøre vores til at inspirere og motivere vores vikarer og teams-medarbejdere til at holde sig skarpe og veluddannede.

Kvalicare e-læring

De fleste af vores e-læringskurser kan du tilgå via vores samarbejde med kursusvirksomheden Kvalicare. Kvalicares e-læringsmodul er enkelt at anvende og du får korrekt faglig viden og fremgangsmåder sat ind i hverdagens kendte opgaver og udfordringer. Kurserne er opdelt efter faggrupper, således at du ser de kurser der matcher dig bedst. På den måde kan vi sikre, at indholdet er tilpasset den enkelte faggruppes arbejdsopgave, og at det du lærer sættes ind i din hverdag og den praksis du skal udføre.

Vil du læse mere om Kvalicares kompetenceudviklende e-læringskurser i sundhedssektoren, så klik her. Ønsker du selv adgang til KvaliCare, så du kan styrke dine faglige kompetencer via vores e-læringskurser, kan du læse mere og ansøge her.