Velkommen til Christian Brammer

Der er sker mange spændende nye ting hos ActivCare, i starten af denne måned lancerede vi vores nye hjemmeside, hvor vi også kunne præsentere vores nye logo. Samtidigt kunne vi også byde velkommen til vores nye salgschef Thomas Bramsbye – og nu kan vi med stor glæde også byde velkommen til Christian Brammer i rollen som ny CFO. Christian kommer med mange års erfaring fra revision, økonomi, ledelse og forretningsudvikling fra mange spændende virksomheder.

Vi ser frem til at få Christian med på holdet, og få glæde af hans kompetencer indenfor økonomi, IT og forretningsudvikling. Vi er sikre at Christian kommer til at bidrage konstruktivt og positivt i vores igangværende spændende udvikling af ActivCare og vi glæder os til at Christian lander i sin nye stilling og være med til at sætte sit præg på fremtidens ActivCare.