Velkommen til det nye ActivCare – Bedre sammen

Velkommen til et helt nyt ActivCare. Sådan da. For selvom vi har fået nye farver, nyt logo og ny hjemmeside, så er visse ting stadig ved det gamle. Det handler stadig om faglig dygtig sundhedsfaglig vikarservice og om at hjælpe hinanden og mennesker; som har brug for det. Kort sagt, at vi er Bedre sammen, hvilket pudsigt nok også er vores nye slogan.

Ambitionerne har vi heller ikke pillet ved. ActivCare vil stadig være det bedste vikarbureau på markedet, og samarbejdet med os skal vedblive at være enkelt, tillidsfuldt og af høj kvalitet. Vores nye visuelle identitet er altså ikke blot for syns skyld, den er et løfte og et symbol på de værdier, som vi bygger vores hverdag på:

Kvalitet, Omsorg, Faglighed og Fællesskab = ActivCare

Vores nye logo og det nye visuelle udtryk afspejler vores professionelle profil og vores nye hjemmeside understøtter ovenstående værdier. Derfor har vi også benyttet lejligheden til at gøre det nemmere og mere enkelt for dig at anvende vores side.

Ny hjemmeside, nemmere for dig

Vores nye hjemmeside rummer mange nye funktioner, nyt indhold og smarte funktioner, og vil uden tvivl gøre det nemmere for dig at finde den information og de svar, du søger. Vi håber du vil klikke rundt og opleve det hele.

  • Nye sider med nyheder og begivenheder, hvor du kan læse om, hvad der sker omkring ActivCare, samt holde øje med hvilke kurser og arrangementer vi tilbyder
  • Ny og intuitiv side med Ledige stillinger
  • Faggruppebeskrivelser og løninformationer for de fleste faggrupper
  • Overblik over alle ActivCares administrative medarbejdere
  • Et forbedret responsivt design, der betyder at siden er tilgængelig på alle skærmstørrelser og enheder, så du nemt har adgang, hvor end du er.

Siden er ny, og hvis du finder fejl, eller hvis der er informationer, du ikke kan finde, så gør os den tjeneste at ringe eller skrive en mail til os, så vi kan få rettet op på det.

Vi har glædet os længe til at vise jer alt dette, og vi håber at I vil tage godt imod vores nye visuelle profil, vores nye tiltag og vores smilende medarbejdere.

Flere nyheder og fordele

  • Vi har tilføjet en lang række nye vikarfordele
  • Vi er kommet på Instagram
  • Vi har fået taget medarbejderfotos, så du nu kan se, hvem du taler med

Nye vikarfordele

Som et led i vores opdaterede identitet, har vi valgt at gøre det endnu mere tydeligt, hvilket fordele, der er tilknyttet, når du vælger at være vikar eller medarbejder hos os.

Vi har også indgået nye partnerskaber med bl.a. Q8, SmartBox og Nordea. Læs mere om fordelene her.

Vi er kommet på Instagram

I har længe spurgt os, hvorfor vi ikke er på Instagram og ”kun” på Facebook. Svaret er enkelt, vi havde ikke ressourcer til alle de mange platforme. Men nu har vi styrket vores marketingafdeling og der er kommet fokus på digital tilgængelighed, således kan du nu connecte med os på Instagram, Facebook og LinkedInKlik gerne forbi og giv os et like.

Medarbejderfotos – se hvem du taler med.

Kender du følelsen af at have talt eller skrevet sammen med den samme person igennem flere år, og den dag I så mødes i virkeligheden tænker du (.. måske du faktisk siger det højt) ”Guuuud, ser du sådan ud – DET havde jeg slet ikke forestillet mig….” Hvilket efterlader den anden tænkende… ”Gad vide hvordan jeg så skulle se ud….” Den situation mindsker vi risikoen for nu, da vi har fået taget nye medarbejderfotos af os alle, og lagt dem ud til jer, så kan I se, hvem I taler og skriver sammen med fra ActivCare. Find din personalekonsulent her.