Samarbejde mellem ActivCare, SundVikar & Psykiatri Plus Omsorg

Sygeplejerske går på gang

Hos ActivCare A/S fortsætter vi samarbejdet med SundVikar og Psykiatri Plus i 2022. Vi vil derfor igen gøre opmærksom på muligheden for at søge som vikar hos de andre bureauer, så du kan se flere og forskellige vagter. Måske fik du ikke gjort det i forrige omgang, eller måske er du ny? Under alle omstændigheder gælder tilbuddet stadig.

Hvem er SundVikar A/S

SundVikar er en privat virksomhed, der tilbyder vikarydelser indenfor sundheds- og ældresektoren. Deres vikarer er primært beskæftiget med vagter på plejehjem, i hjemmeplejen m.m. i Hovedstadsområdet, på Sjælland og Fyn.

SundVikar tilknytter en bred vifte af faggrupper – fra uddannede sygeplejesker, SOSU-hjælpere og assistenter til plejemedhjælpere med erfaring.

Søg hos SundVikar A/S her

Hvem er Psykiatri Plus?

Psykiatri Plus er et veletableret vikarbureau med over 20 års erfaring inden for psykiatrien i Danmark. Her hjælper de mere end 1.000 udsatte og sårbare borgere hver eneste måned.

For at blive taget i betragtning til en stilling som vikar, skal du have minimum 2 års dokumenteret erfaring fra psykiatrien. Er du sygeplejerske er dette krav 1 år.

Søg hos Psykiatri Plus her

Vi håber meget, at du vil udnytte samarbejdet og søge som vikar hos en eller flere af vores samarbejdspartnere. Vil du vide mere om samarbejdet, har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er du altid meget velkommen til at ringe til os.