Konflikthåndtering

Øvrige

Begivenheds detaljer

  • IBC, Kolding
  • 2. maj 2023
  • tirsdag, 9:00 AM to 9:00 AM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
DKK0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Konflikthåndtering

tirsdag, 9:00 AM to 9:00 AM
2. maj 2023

000000

Konflikthåndtering

tirsdag, 9:00 AM to 9:00 AM
2. maj 2023

PRINT

I samarbejde med institut for konflikthåndtering inviterer ActivCare vores vikarer og teams-medarbejdere på kursus i konflikthåndtering.

Formål:

At styrke dine færdigheder og kompetencer med hensyn til at forebygge og håndtere konflikter, og truende og voldelige episoder med bevarelse af respekten og omsorgen for borgeren. Derudover, at sikre nødvendigt kendskab og viden om god konflikthåndtering med fokus på egen adfærd, fælles viden, fælles sprog og strategier, for derigennem skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Undervisningen er praksisnær og tager også udgangspunkt i nyeste forskning/evidens og “Best practice” fra ind- og udland. Det, der læres på kurset, skal kunne omsættes til praksis.

Institut for Konflikthåndtering tilbyder en helhedsorienteret undervisnings- og træningsmetode udviklet af specialister til specialister. Gennem teoretiske oplæg, dialog, gruppearbejde og træning sikres det, at den enkelte deltager får egnede værktøjer til at håndtere de konflikter og situationer, som dagligdagen byder.

Underviseren vil være Henrik Møller, der er konsulent hos Institut for Konflikthåndtering. ActivCare er vært, og står for forplejning på dagen.

Det er gratis at deltage i kurset for vores active vikarer og teams medarbejdere (Du skal have taget min. 3 vagter indenfor de senest 30 dage). Er du tilmeldt, men udebliver på dagen, betales den fulde pris på kr. 1.149,00,-
Er du ikke aktiv medarbejder hos os, kan du købe plads på kurset. Det koster 1.149,00 kr. inkl. moms.

Kurset afholdes i Kolding, men det vil også være muligt at logge på et online teams-møde, og følge med hjemmefra.

Vis din interesse ved at sende en e-mail til tilmelding@activcare.dk – oplys om du deltager fysisk eller via web.