Stabile kollegaer søges til velfungerende team i Valby

Yngre mand med arbejde og fedt hjælperteam søger en til to nye stabile kolleger, måske er det dig?

Om stillingen

Vi søger 1-2 handicaphjælpere til yngre mand med muskelsvind. Har du lyst og mod på at blive oplært til respiratorisk overvågning af maskebehandling, og kan holde dig 100% vågen om natten, så er det dig vi søger. Om natten er du respiratorisk hjælper i 12 timers vagt med ansvar for overvågning og behandling, vagterne om dagen er bl.a. at følge med borger, når han er på arbejde og hjælpe med plejeopgaver. Du oplæres i alle opgaver i trygge rammer og efter RCØs gældende retningslinjer og certificeres på RCØ efter endt sidemandsoplæring. Borger har fuldt sprog, og du vil derfor opleve et godt samarbejde om alle opgaver i tæt dialog med manden. Erfaring som handicaphjælper er et plus, men ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver

Udover respiratorisk overvågning vil dine arbejdsopgaver som handicaphjælper hos borger være hjælp til bl.a. forflytning (med lift), lejring, personlig hygiejne og indtagelse af mad og drikke.

Vagter

Der er tale om en 24-timers overvågningsordning, hvor vi dækker med 12 timer pr. vagt. Det vil være en fordel, hvis du kan indgå i skiftende vagtlag. Vi forventer du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på dit vagtrul. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne borger.

Om dig

  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
  • Mødestabil og fleksibel – primært til aften- og nattevagter.
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder

Du/i vil blive en del af et stabilt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på kontoret. Activcare sikre altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Birgitte Kjeldsen på tlf. 70203000 og tryk 2 for teams, eller send en ansøgning på team-Sjaelland@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet

Samtaler afholdes løbende.