Respiratoriske hjælper til ordning i Jægerspris

Vil du gøre en mærkbar forskel for et andet menneske? Og kunne du tænke dig at arbejde hos en kvinde i Invasiv Behandling 24 timer i døgnet i 8 timers vagter, så er det dig vi søger som ufaglært til vores team i Jægerspris?

Om stillingen:
Vi søger respiratoriske hjælpere til et respiratorisk team i Gerlev ved Jægerspris. Vi søger alle vagtlag til dette team. Men blandet vagtlag vil forekomme.
Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren og en respiratorisk hjælper fra teamet.

Det siger borger selv om jobbet:

“Du vil blive sidemandsoplært i mit hjem, hvor du kommer til at hjælpe mig med at have frie luftveje og sørge for jeg har det godt når jeg bruger min respirator. Du skal være tålmodig og medfølende og du kan handle hurtigt i de enkelte situationer. Derudover skal du kunne beskæftige dig selv og navigere i balancen i det at arbejde i et privat hjem, med respekt for min egen-bestemmelse over min krop og liv.
Du kommer til at indgå i mit  team, hvor alle har det godt med hinanden, det betyder meget for mig at der er en god tone både mellem mine hjælper og mellem mine hjælpere og jeg. Ud over mig, bor min hund her også, så det er en fordel hvis du kan lide hunde. Det er ikke tilladt at ryge på vagterne. Og jeg bor et godt stykke fra stationen så det er en fordel hvis du har enten bil eller kan lide en frisk cykeltur, ”

Dine arbejdsopgaver:
Respiratorisk overvågning. Der er ingen plejeopgaver på vagterne, da der er tilknyttet BPA hos borger.

Vagter:
Der er tale om en 24-timers overvågningsordning, hvortil vi søger flere faste hjælpere. Vagterne er af 8 timer. Vi søger alle vagtlag til denne ordning.

Vi forventer, du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på denne. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne borger.

Om dig:

Borger en yngre kvinde og du skal således kunne se dig selv arbejde tæt med hende i hverdagen samt det andet personale, der bl.a. varetager plejen omkring borgeren.

  • Har en åben og positiv tilgang til andre mennesker
  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borgeren
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med borgeren

Bemærk, at der er hund i hjemmet.

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et nyt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Hanne Bütow på telefoner 70 20 30 00 (tast 2) for respiratoriske teams.

Du bedes ansøge via vores hjemmeside – Klik her.

Samtaler afholdes løbende.