Ufaglært teamsmedarbejder til nattevagter på Sydals

Er du natteravn og søger en stilling hvor du arbejder 7 nætter og har 7 dage fri, så er det måske dig vi leder efter til vores respiratoriske ordning på Sydals. 

Om stillingen:

Vi søger ufaglærte hjælpere til et stabilt respiratorisk team. Ordningen er hos en ældre herre med trakeostomi. Vagterne er i borgers eget hjem. Der er ingen husdyr.

Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren og en respiratorisk medarbejder fra teamet.

Dine arbejdsopgaver:

Respiratorisk overvågning i nattetimerne. Der vil desuden være nogle huslige opgaver samt hjælp til personlige ting, du også skal varetage.

Vagter:

Du arbejder 7/7 fra kl. 23-7 på hverdage og kl. 19-7 hver 2. weekend – Du skal være vågen på hele vagten.
Vi forventer, du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på din vagtplan. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne borger.

Om dig:

  • Trives med at arbejde i de stille nattetimer
  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med borgeren

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et fast team, hvor du bl.a. skal deltage i personalemøder flere gange om året, med henblik på, at skabe et stabilt team med godt samarbejde. Derudover tilbydes du løbende sparring med personalekonsulenterne fra ActivCare.

ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Nia Jensen på e-mail: nima@activcare.dk eller ring 70 21 05 00 og tast 2 for respiratoriske teams.
Du kan også sende en ansøgning på Team-Syd@activcare.dk så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.