16-årig dreng i Esbjerg søger ufaglært hjælper til sit team

Er du ufaglært, måske studerende (ikke et krav) og søger et supplerende og indholdsrigt arbejde, hvor der er brug for dig og dine kompetencer, faglige såvel som menneskelige? Så savnes du på et team i Esbjerg.

Da det oftest drejer sig om aften- og weekendvagter, kan det være en fordel, hvis du er studerende, men dog ikke et krav. Der vil være tale om 1-2 vagter pr. uge med varierende timeantal pr. vagt.

Borger bor hjemme sammen med mor og storebror. Du skal være indstillet på, samt have lysten til bl.a. aktiviteter ud af huset, computerspil, personlig pleje og ellers være borgers arme. Ligeledes skal du være fleksibel og stabil, da familien er meget afhængig af hjælpen fra dig og dine kollegaer. Til gengæld får du et meningsfuldt og anderledes arbejde, med attraktiv løn og god ansættelsesforhold.

Du vil blive en del af et meget velfungerende team, hvor alle er rigtig gode til at hjælpe hinanden også ifbm. vagtbytte, hvis man har behov for dette, når vagtplanen er lavet.

Der vil være oplæring inden selvstændige vagter, så du er klædt godt på til opgaven.

Hvis jobbet lyder som noget for dig eller vil du vide mere om jobbet, må du meget gerne sende en ansøgning til meju@activcare.dk.