Ufaglært teamsmedarbejder til vagter i Nærum

Vil du gøre en mærkbar forskel for et andet menneske? Og kunne du tænke dig at arbejde hos en ung dreng i NON Invasiv Behandling om natten, så er det dig vi søger som ufaglært til vores team i Nærum.

Om stillingen:
Vi søger ufaglærte hjælpere til et respiratorisk team.

Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren og en respiratorisk hjælper fra teamet.

Dine arbejdsopgaver:
Respiratorisk overvågning.

Vagter:
Der er tale om 11-timers overvågningsordning, hvortil vi søger faste hjælpere.

Vi forventer, du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på denne. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne bruger.

Om dig:

  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med borgeren

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et stabilt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Pia Fobian på e-mail: pifo@activcare.dk eller ring 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams.

Du kan også sende en ansøgning på team-sjaelland@activcare.dk , så vil du hurtigt blive kontaktet hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende.