Social- og sundhedsassistent til nyt respiratorisk team

Du er savnet på et respiratorisk team i Skjern. Dine kommende kolleger mangler en frisk social- og sundhedsassistent. 

Vi søger social- og sundhedsassistent til blandet vagter (du skal kunne arbejde både dag- og nattevagter) 5-10 stk. pr. måned á 12 timers varighed hos en yngre kvinde, der bor alene.

Om stillingen:

Der er tale om 24 timers dækning. I dagvagterne skal man følge med borgeren i skole/på uddannelse og ellers hjælpe med planlagte og uddelegerede opgaver i hjemmet – dette også om natten, der er tale om vågne vagter.

Respiratorisk erfaring er ikke et krav, da du vil blive oplært på kompetence kort i hjemmet. Hvis du aldrig har været på et respiratorisk team før, skal du også på en obligatorisk kursus dag på RCV, Skejby.

Om dig:

  • Har en åben og positiv tilgang til andre mennesker
  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borgeren
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med borgeren.
Du tilbydes:
Du/i vil blive en del af et fast team, hvor du bl.a. skal deltage i personalemøder flere gange om året, med henblik på, at skabe et stabilt team med godt samarbejde. Derudover tilbydes du løbende sparring med teamlederne fra ActivCare.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Junge på tlf.: 70 20 86 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller du kan sende din ansøgning på meju@activcare.dk , så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.