Sygeplejerske sommerferievikariat på Herlev Hospital

Brænder du for den kirurgisk sygepleje og specialet mave-, tarm- og leversygdomme?

Er du sygeplejersken, der gerne vil være del af en afdeling, der er kendt for at tilbyde undersøgelser og behandlinger på et meget højt niveau til både akutte og planlagte patienter?

Netop nu har vi to vikariater, hvor vi søger sygeplejersker, der ønsker at styrke deres kompetencer indenfor den kirurgisk sygepleje igennem et spændende vikariat. Det ene vikariat er et nattevagtsvikariat i ulige uger 7/7 i perioden d. 5/6 -20/8 2023. Det andet vikariat er et aftensvagtvikariat hver fredag, lørdag og søndag i perioden d. 3/6-20/8- 2023. Du vil i begge vikariater blive en del af et team, hvor faglighed og fleksibilitet har høj prioritet. Er du glad for at arbejde om aftenen eller om natten, så er det perfekt for dig, da vikariaterne primært er aftenvagter og nattevagter.

Afsnit 5 på afdelingen for mave-, tarm- og leversygdomme er en kirurgisk afdeling. Afsnit 5 er en travl og alsidig afdeling, og er en af Danmarks største mave- og tarmafdelinger. Opgaverne er præget af skift mellem akutte, komplekse og palliative patienter, altid med fokus på det gode patientforløb.

Afsnit 5 tilbyder dig:

  • Patientgrupper indenfor det nedre gastroenterologiske speciale. Der er høj grad af kompleksitet og mangfoldighed i sygeplejen, samt patienter fra alle samfundslag og i alle aldre.
  • Monofagligt og tværfagligt samarbejder om at give patienterne den bedste pleje og behandling i hele deres sygdomsforløb.
  • Ledelsen arbejder for at sygeplejen udvikles i fællesskab med sygeplejerskerne, og vi er klar til at tage imod ideer og forslag fra dig, fordi vi mener, at vi udvikler vores faglighed og afdeling bedst i fællesskab.

Desuden har mave-, tarm- og leversygdomme afdelingen tilknyttet en sygeplejeprofessor, så der er spændende muligheder for at blive inspireret af sygeplejeforskning, samt få sparring på egne ideer til sygeplejeforskning og udvikling.

Om dig:

  • Du finder interesse for specialet nedre mave-tarm kirurgi
  • Du brænder for den kirurgisk sygepleje
  • Du finder udfordringer i både komplekse og ukomplekse patientforløb
  • Du kan lide en travl hverdag med mange bolde i luften
  • Du kan prioritere og arbejde selvstændigt, og du er bevidst om egne kompetencer
  • Du vægter kvalitet og samarbejde højt
  • Du har et godt humør

Lyder dette spændende vikariat som noget for dig, og vil du være del af et fast team på Herlev de næste mange uger, så tøv ikke med at kontakte personalekonsulent Rikke Dela eller Charlotte Corfixen på vikar@activcare.dk eller på tlf.: 70 20 30 00 og tast 1.