Længere sygeplejerske vikariat på Herlev Hospital

Over en million danskere anslås at have har ondt i maven, og du kan være med til at gøre en forskel. Afdelingen for Mave, tarm og leversygedomme, på Herlev Hospital søger dine kompetencer.

Brænder du for den kirurgisk sygepleje og specialet mave, tarm og leversygdomme?

Afsnit 4 på afdelingen for mave- tarm- og leversygdomme er travl og alsidig afdeling og en af Danmarks største mave- og tarmafdelinger. Opgaverne er præget af skift mellem akutte, komplekse og palliative patienter, altid med fokus på det gode patientforløb. Afsnit 4 har 20 kirurgiske senge indenfor det gastroenterologiske speciale, og tager sig at de elektive og akutte patientforløb, hvor hovedparten af patienterne er kræftpatienter, og patienter med kronisk tarmsygdom, som skal have fjernet noget af deres tarm.

Netop nu søger vi sygeplejersker, der ønsker at styrke deres kompetencer indenfor den kirurgisk sygepleje igennem et spændende vikariat de kommende min. 4 uger. Afsnittet er en kirurgisk afdeling, hvor der er fokus på patienter med sygdomme i den nedre del af abdomen.

Du vil i dette vikariat blive en del af et team, hvor faglighed og fleksibilitet er i høj prioritet. Er du glad for at arbejde om dagen, så er det perfekt for dig, da vikariatet primært er dagvagter.

Er du sygeplejersken der gerne vil være del af en afdeling, der er kendt for at tilbyde undersøgelser og behandlinger på et meget højt niveau til både akutte og planlagte patienter?

Afdelingen tilbyder:

Afsnit 4  tilbyder dig:

 • Patientgrupper indenfor det nedre gastroenterologiske speciale. Der er høj grad af kompleksitet og mangfoldighed i sygeplejen, samt patienter fra alle samfundslag og i alle aldre.
 • Samarbejder monofagligt og tværfagligt om at give patienterne den bedste pleje og behandling i hele deres sygdomsforløb.
 • Oplæring i stomipleje, samt stomikursus.
 • Ledelsen arbejder for, at sygeplejen udvikles i fællesskab med sygeplejerskerne, og vi er klar til at tage imod ideer og forslag fra dig, fordi vi mener, at vi udvikler vores faglighed og afdeling bedst i fællesskab.

Desuden har mave-, tarm- og leversygdomme afdelingen tilknyttet en sygeplejeprofessor, så der er spændende muligheder for at blive inspireret af sygeplejeforskning, samt få sparring på egne ideer til sygeplejeforskning og udvikling.

Om dig:

 • Du finder interesse for specialet nedre mave-tarm kirurgi
 • Du brænder for den kirurgisk sygepleje
 • Du finder udfordringer i både komplekse og ukomplekse patientforløb
 • Du kan lide en travl hverdag med mange bolde i luften
 • Du kan prioritere og arbejde selvstændigt, og du er bevidst om egne kompetencer
 • Du vægter kvalitet og samarbejde højt
 • Du har et godt humør

Lyder dette spændende vikariat som noget for dig, og vil du være del af et fast team på Herlev de næste mange uger, så tøv ikke med at kontakte personalekonsulent Rikke Dela på vikar@activcare.dk eller på tlf.: 70 20 30 00