Sundhedsfaglige vikarer til rådgivning af forsikringskunder

Går du med et ønske om at kunne bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde. ActivCare søger sundhedsfaglige rådgivere for en kunde i forsikringsbranchen.

Som sundhedsfaglig rådgiver skal du hjælpe de forsikrede kunder telefonisk – og sikrer dem det helt rette behandlingsforløb. Du får god mulighed for at bruge din faglighed og dine kommunikative kompetencer i spil. Du skal kunne smile igennem røret og give kunderne en tryg oplevelse.

Som en del af et virksomhedens sundhedsteam bliver du det første bindeled i den telefoniske kontakt med kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Det bliver din opgave at hjælpe kunderne videre til den rette behandling og at give dem den samme gode kundeoplevelse uanset skadens omfang eller sygdommens alvor. Ikke mindst handler det om at forene de bedste elementer i det offentlige og private sundhedssystem, så vi sikrer det bedste forløb for den enkelte.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Daglig telefonisk kundekontakt
  • Identificere og vurdere skadesanmeldelser indenfor fysioterapi, kiropraktik og massage samt indledende sagsoprettelse af speciallægesager via telefonisk dialog
  • Bistå med rådgivning og navigation via offentlige og private behandlingstilbud

Arbejdstid
Vikariatet løber fra medio april til og med ultimo juni 2023. Du skal være interesseret i minimum 4 ugers vikariat, gerne længere.

Vagterne vil være mandag – torsdag i dagvagt, i tidsrummet 8:00 -17:00 (minimum to dage til kl. 17:00)

Arbejdssted
Kontoret ligger i Herlev. Ca. 300 meter til S-tog og linje 300S stopper 200 fra kontoret.
Der er kantineordning, hvor du selv betaler 30 kr. pr. måltid, men der er også mulighed at indtage egen madpakke i køkkenet.

Din profil
Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske. Du er god til at arbejde med mennesker og drømmer om, at prøve kræfter med nye faglige udfordringer, hvor administrativt arbejde bliver din hverdag.

Du er glad for, og god til, at kommunikere i telefon og du formår at skabe en tillidsfuld dialog, hvor du hurtigt og præcist kan spore dig ind på kundens situation, som du også kender det fra dit daglige virke i sundhedssektoren. Du taler og skriver flydende dansk, behersker engelsk og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Du starter med 3 dages oplæring, herefter er der selvfølgelig altid mulighed for hjælp fra erfarne ledere og gode kollegaer.

Som person er du imødekommende og løsningsorienteret både overfor kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du er god til at tænke i muligheder, tager ansvar for dine opgaver og arbejde effektivt. Du trives med telefonisk kundekontakt og formår altid at fremstå empatisk, serviceminded og ikke mindst sundhedsfaglig professionel.

Kontakt os

Lyder dette spændende vikariat som sundhedsfaglig kunderådgiver som noget for dig, og vil du have fast job i de næste uger, så tøv ikke med at kontakte os på vikar@activcare.dk eller på tlf.: 70 20 30 00 og tast 1.