Social- og sundhedsassistent til velfungerende respiratorisk team i Hanstholm

Søger du nye udfordringer? Er du fagligt dygtig og fleksibel? Så er her en rigtig spændende opgave, der kan styrke dine faglige kompetencer bl.a. indenfor det respiratoriske område.

Vi søger en social- og sundhedsassistent en respiratorisk ordning hos en herre med ALS. Borgeren bor i Hanstholm med hustru og søn.

Om stillingen:

Der er tale om 24 timers dækning og vagterne er á 12 timers varighed inkl. vågne nattevagter. Primært vil det være dagvagter, men du skal også kunne arbejde i nattevagter, hverdage, helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.
Udover respiratorisk overvågning vil der også være personlig pleje og andre kommunale ydelser/opgaver. Hjemmeplejen kommer også i hjemmet flere gange dagligt.

Om dig:

  • Har en åben og positiv tilgang til andre mennesker
  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borgeren
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med borgeren.

Du tilbydes:

Du/i vil blive en del af et fast og velfungerende team, hvor du bl.a. skal deltage i personalemøder flere gange om året, med henblik på, at skabe et stabilt team med godt samarbejde. Derudover tilbydes du løbende sparring med personalekonsulenterne fra ActivCare.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder Carina Mortensen på tlf.: 70 20 86 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller du kan sende din ansøgning på cari@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning via vores hjemmeside via e-mail: Team-MidtogNord@activcare.dk