Social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere til respiratorisk team i Nørresundby

Vi starter et respiratorisk team op i Nørresundby. Teamet er hos en kvindelig borger med ALS. Oplæring i det respiratoriske vil foregå i hjemmet.

Om stillingen:
Der er tale om en 24 timers ordning med NIV-behandling. Vagterne er á 12 timers varighed med vågne nattevagter. Du skal kunne arbejde både i dagvagter og i nattevagter, hverdage, helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.
Udover respiratorisk overvågning vil der også være personlig pleje og andre kommunale ydelser/opgaver i samarbejde med hjemmeplejen.

Om dig:
• Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger.
• Du er empatisk og har gode samarbejdsevner.
• Du er mødestabil og fleksibel.
• Du er ansvarsbevidst.
• Har kørekort.

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et fast team, hvor du samarbejder med dine kollegaer på teamet, kommunen, respirationscentret og ActivCares personalekonsulent.
Du vil som medarbejder hos os, blive inviteret til, at deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor i Aarhus.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Anikka Egeberg på 70 20 86 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller du kan sende din ansøgning på Team-MidtogNord@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.