Social- og sundhedsassistent med børneerfaring 

Er du rolig og nærværende, og vil du gerne arbejde hos en lille dreng på 5 måneder og hans mor, hvor du kan gøre en kæmpe forskel? Så har vi stillingen til dig lige her. 

Om stillingen:

Vi tilbyder faste vagter på en ordning hos en lille dreng på 5 mdr. og hans mor. Drengen er født med venstresidige diafragma parese og respirationsinsufficiens. Han er i maskebehandling med Vivo 65 med Kaisermaske og har sonde. Drengen er lige nu indlagt på Hospice Djursland i Rønde, men han bor normalt med sin mor og storebror i Malling. Erfaring fra lignede stillinger er et plus, men ikke et krav. Der vil være oplæring og god vejledning. Vi dækker 24 timer i døgnet og dine vagter vil være af 12 timers varighed.

Vagter:
Vagterne er af 12 timers varighed (kl. 07:00-19:00 og 19:00-07:00). Stillingen er fuld tid i blandede vagter.

Vi søger en medarbejder der er:

  • Uddannet social- og sundhedsassistent med børneerfaring
  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en lille dreng
  • Nærværende, rolig og rummelig
  • Kan handle i akutte situationer
  • Mødestabil og fleksibel
  • Taler og forstår dansk
  • Være tro mod familiens privatliv

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et stabilt team hos ActivCare, hvor du vil indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Derudover er der altid god og løbende sparring blandt kolleger og ikke mindst med vores personalekonsulenter på vores kontor. Der er medindflydelse på din vagtplan.

ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Maria Blom(BLOM) på 70 20 86 00 tast 2 (teams) eller send en ansøgning på Team-MidtogNord@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.