Natteravn søges til respiratorisk team i Valby

Vi søger faste nattevagter til en respiratorisk ordning i Valby hos en dame på 45 år. Borgeren er lam og sidder i kørestol.
Borger bor sammen med sin to børn på hhv. 10 og 14 år samt sin mand, som også er del af teamet. Du må ikke have allergi, da der er både er en hund, marsvin og skildpadde i hjemmet, som hele familien elsker.

Borger er smilende og snakkelysten, og nyder gerne at hygge foran TV’et.
Hjemmeplejen kommer hver dag og sørger for al personlig hygiejne mm.

Om stillingen:

Borger er i respiratorbehandling og arbejdet indebærer respiratorisk pleje-, overvågning og behandling, samt at du er indenfor syns-og høreafstand af borger hele tiden.
Det er et krav at du er altid vågen, når du har vagt. Der er tale en om 24 timers ordning, hvor vi dækker med treholdsskift á 8 timer ad gangen.

Du sidemandsoplæres af dine certificerede kolleger på teamet efter et struktureret sidemands oplærings program og afslutter din oplæring med certificering på Respirations Center Øst (RCØ), Glostrup Hospital

Der er som udgangspunkt primært tale om nattevagter, men du skal kunne tage alle vagtlag. Derudover skal du kunne arbejde både helligdage og weekender, da der er dækning året rundt.

Du kender altid dine vagter mindst 4 uger frem.

Om dig:

  • Du er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med en borger
  • Du er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Du er mødestabil og fleksibel
  • Du trives med smalltalk og i et livligt hjem med børn
  • Du er ansvarsbevidst.
  • Du skal kunne forstå at ’være fluen på væggen’ og give det ’rum’, som der er brug for i hjemmet

 Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et velfungerende team og får løn under din oplæring. Dine kommende kolleger fortæller, at det er rart at være hos denne borger, der er en god stemning i hjemmet.

Du vil indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med teamlederne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Hanne Bütow på tlf.: 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams eller via e-mail på Team-Sjaelland@activcare.dk

Du bedes ansøge via vores hjemmeside – Klik her. Samtaler afholdes løbende.