Respiratorisk hjælper søges til team i Assentoft

Er du omsorgsfuld og ansvarsbevidst? Og kunne du tænke dig at være hos en borger en til en? Så er det dig vi søger som handicaphjælper til respiratorisk overvågning og andre plejeopgaver hos borger der bor i eget hjem i Assentoft.

Vi søger 2-3 hjælpere til et respiratorisk team hos en ældre dame med en mindre hjerneskade, som bor i Assentoft. Erfaring som handicaphjælper er et plus, men ikke et krav.
Du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borger og en respiratorisk hjælper fra teamet. Det er en fordel hvis du er psykisk robust og kan grænsesætte en hjerneskadet borger med angstproblematikker.

Dine arbejdsopgaver vil udover respiratorisk overvågning være personlig hygiejne som 1. hjælper samt diverse huslige opgaver uddelegeret fra kommunen.

Vagter:

Der er tale om 24 timers overvågningsordning, hvor vi dækker med 12 timer pr. vagt. Det vil være en fordel, hvis du kan indgå i skiftende vagtlag. Vi forventer du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietid.
Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på dine vagter.

Vi søger en medarbejder der:

  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Psykisk robust og kan grænsesætte

Vi forventer generelt, at du er ansvarlig, fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden.

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et stabilt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Teamleder Christina Frandsen på 70 20 86 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller via e-mail på Chif@activcare.dk.
Du an også sende en ansøgning på teamsmidtnord@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet.

Samtaler afholdes løbende.