Kommunikations- og rekrutteringschef

Har du en passion for kommunikation og rekruttering? Er du skarp på digital marketing? Har du stor erfaring med rekrutteringer og kan du tiltrække de rigtige kandidater? Har du forståelse for Sundhedssektoren? Og vil du sammen med os udvikle og drive vores fremtidige kommunikations- og rekrutteringsområde? Så er du måske vores nye kollega.

Skab og udvikl relationer med vores kunder i Sundhedssektoren – find og fasthold de bedste medarbejdere til vores mange kunder.

ActivCare A/S er en af Danmarks førende udbydere af sundhedsfagligt personale til social- og sundhedssektoren. Netop nu er vi i gang med spændende udvikling og ønsker i den forbindelse at styrke vores kommunikations- og rekrutteringsteam.

Vi søger en dygtig kommunikations-og rekrutteringschef, der brænder for at skabe resultater gennem kreativ og nyskabende kommunikation på alle relevante platforme for at gøre os synlige og attraktive for alle vores interessenter i sundhedssektoren. Samtidig skal du arbejde tæt sammen med vores rekrutteringsteam for at tiltrække de bedste sundhedsfaglige medarbejdere, så vi kan tilbyde de bedste services og tilbud med de mest professionelle medarbejdere til vores kunder.

Om jobbet

Du får ansvaret for at videreudvikle vores brandprofil, relationsaktiviteter og eksterne kommunikation på alle relevante platforme, samtidig med, at du leder vores rekrutteringsafdeling. Sammen skal vi udbrede kendskabet til vores services inden for rekrutteringer og vikariater til social- og sundhedssektoren samt positionere vores virksomhed som den ledende og nyskabende indenfor vores område.

Som ActivCares nye kommunikations- og rekrutteringschef skal du gøre ActivCare endnu mere synlige og udbygge relationen til vores nye og eksisterende medarbejdere og kunder og derigennem sikre, at ActivCare kan fastholde og udbygge vores position på markedet. Du skal desuden arbejde målrettet med opsøgende vikaraktiviteter og forskellige relationsskabende tiltag. Jobbet er alsidigt og omfatter både ledelse og egen aktiv indsats både ift. kommunikation og rekruttering. Du indgår i vores lederteam på 6 personer, og jobbet er med udgangspunkt fra vores kontor i Århus.

Om dig

 • Du trives i en udadvendt kommunikerende rolle og har stor erfaring og mange ideer til kommunikation
 • Har solid erfaring med rekruttering/hvervning og fastholdelse af medarbejdere
 • Du har stor erfaring med digital kommunikation, herunder e-mailmarketing og sociale medier
 • Du har haft din første ledelseserfaring evt. fra mindre teams og gerne med distanceledelse
 • Du er en Doer, med stærke planlægnings- og eksekveringsgener
 • Du har stærke kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt
 • Du har forståelse for sundhedssektoren
 • Du har et ønske om at udvikle dig i et job, hvor stor indflydelse på opgaverne og udviklingen i jobbet er væsentlige elementer
 • Du trives med at have klare mål for din succes og sætter en ære i at levere kvalitet og god service
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet og ser samtidigt teamarbejde som en væsentlig forudsætning for at løse opgaverne
 • Du er vedholdende, vant til at skabe relationer og er resultatorienteret
 • Har et smittende humør og evner at skabe fællesskab og engagement igennem din måde at være på
 • Som person opleves du af andre som nærværende, tillidsfuld, positiv, åben og samarbejdende.

Du tilbydes

En spændende og alsidig hverdag med interessante opgaver og stor mulighed for faglig udvikling. Du bliver del af en veletableret virksomhed med et dynamisk arbejdsmiljø, i en stærk udvikling. Du vil indgå i et dygtigt lederteam med et højt fagligt niveau, og du vil i dagligdagen arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af organisationen.

ActivCare tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med pensionsordning og sundhedsforsikring. Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Yderligere information og ansøgning

ActivCare vægter mangfoldighed højt, og opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.
Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme.
Ansøgningsfristen er den 22.10.2023. Send din ansøgning samt CV. Har du spørgsmål, kan du henvende dig til Adm. Direktør Christian Voie-Andersen på telefon 6155 2025.

Send din ansøgning