Respiratorisk hjælper søges til Team i Esbjerg

Er du omsorgsfuld og ansvarsbevidst? Og kunne du tænke dig at være hos en borger en til en? Så er det dig vi søger som handicaphjælper til respiratorisk overvågning og andre plejeopgaver hos borger der bor i eget hjem i Esbjerg.

Vi tilbyder et alsidigt job som respiratorisk hjælper hos en dame der bor i eget hjem i Esbjerg. Der er tale om en 24-timers overvågningsordning, hvor vi dækker med 12 timer pr. vagt, i en fast stilling kl. 7:00-19:00
Udover respiratorisk overvågning vil dine arbejdsopgaver som handicaphjælper hos borger være personlig hygiejne som 2. person.

Erfaring som handicaphjælper er et plus, men ikke et krav. Du behøver heller ikke at have erfaring som respiratorisk hjælper, da du vil indgå i et oplæringsforløb hos borgeren. Oplæringen afsluttes med en prøve på Respirationscenter RCS i Odense, hvor du vil blive tildelt et respiratorbevis.

Vi søger en medarbejder der:
• Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
• Mødestabil og fleksibel – primært til dagvagter.
• Er ansvarsbevidst
• Er empatisk og har gode samarbejdsevner
• Ønsker at få nye kompetencer, evt. til din videre uddannelse.

Vi forventer generelt, at du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden.

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et stabilt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Anne Hovmand på 70 21 05 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller send en ansøgning på team-syd@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.