Er du vores nye handicaphjælper til et nystartet team?

Er du handicaphjælper med et yderst veludviklet omsorgsgen? Ønsker du at bringe dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i jobbet som respiratorisk hjælper? Så giver vi dig her muligheden for at gøre en forskel hos en 72 årig kvinde med tracheostomi.

Om stillingen:

Vi søger hjælpere til et team omkring en kvinde med tracheostomi, der er bosat i Tistrup, Varde kommune sammen med sin ægtefælle.

Vi er ved at sætte et team omkring borgeren og du har derfor stor indflydelse på dine vagter, som du vil komme til at kende i god tid i forvejen.

Dine arbejdsopgaver:

Jobbet som respiratorisk hjælper på dette team, vil tage udgangspunkt i et oplæringsforløb på Respirationscenter Syd, OUH, startende med teoridage den 16+17/3 2023 , efterfulgt af oplæring i Tracheostomi sammen med borger fra den 20/3-2023, hvor du bliver oplært i at varetage den respiratoriske behandling af borger. Borgeren forventes udskrevet til eget hjem, den 30/3-2023.

Der kan blive tale om også at varetage kommunale opgaver i hjemmet.

Vagter :

Der er tale om 24-timers overvågningsordning, hvor du kommer til at arbejde i 8 eller 12 timers vagter, dagvagter, aftenvagter eller nattevagter hos borgeren. Det vil være en fordel, hvis du kan indgå i skiftende vagtlag. Vi forventer, at du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på dit vagtrul. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne borger.

Vi er meget interesseret i at høre fra dig, uanset om du ønsker få eller mange vagter eller om du ønsker at være fast eller afløser på teamet.

Om dig:

  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde en til en med borger.
  • Mødestabil og fleksibel.
  • Er ansvarsbevidst.
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder:

Du/I vil blive en del af et team, indgå i teams arbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor. ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Rikke Laustsen på 70 21 05 00 tast 2 (respiratorisk teams) eller send en ansøgning på teams-syd@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.