Handicaphjælper

Vikar, ActivCare, handicaphjælper, respiratorisk team

Har du mod og lyst til at arbejde med mennesker med handicap?

Som teams-handicaphjælper hos i ActivCare behøver du ikke en specifik uddannelse eller erfaring indenfor sundhedssektoren. Vi sørger for din oplæring, og klæder dig grundigt på, så du kan gøre en mærkbar forskel i hverdagen for de borgere, der har brug for din hjælp. F.eks. i form af respiratorisk overvågning, pleje, omsorg og praktisk hjælp.

ActivCare hjælper mange handicappede og syge borgere i eget hjem og langt de fleste har brug for, at der er en handicaphjælper til stede døgnet rundt.
Jobbet kræver, at du kan vurdere, hvornår du skal træde til og hjælpe, og hvornår du skal holde dig lidt i baggrunden. Begge parter må respektere hinanden, så der er plads til at være sig selv på de oftest lange vagter.

Som teams-handicaphjælper i ActivCare kommer du til at arbejde selvstændigt og er ofte alene på vagt hos borgeren og eventuelt dennes familie. Du får et spændende og alsidigt job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du har indflydelse på dit eget vagtskema.

Ansøg nu

Bliv hjælper på en af ActivCares respiratoriske ordninger

Langt de fleste af vores hjælpere er ansat på respiratoriske teams. Hos ActivCare er vi specialiserede i at sammensætte teams, der besidder præcis de efterspurgte faglige kompetencer i forhold til opgaven, og vi har stor succes med at finde det rigtige match mellem borger og hjælper. Dermed er der også specifikke krav til din oplæring, når du skal ansættes som respiratorisk hjælper hos en borger. ActivCare sikrer, at du får den nødvendige respiratoriske certificering ved din ansættelse. Har du allerede et respiratorisk certifikat og erfaringer med respiratoriske borgere, tilpasser vi din oplæring hos borgeren.

Når du er ansat på et respiratorisk team, er det vigtigt, at du er fleksibel og er villig til at:

  • Arbejde med respiratorisk overvågning én til én hos borger
  • Arbejde 8, 10 eller 12 timers vagter
  • Arbejde i både dag, aften og vågne nattevagter
  • Yde omsorg for en borger og tage ansvar for situationen

Udover den respiratoriske overvågning, kan der være teams-ordninger hvor du også skal hjælpe borgeren med personlig pleje og hjælpe til med praktiske opgaver, oftest i samspil med kommunens personale.

Det værdsættes, at du som teams-handicaphjælper ønsker at arbejde hos borger over en længere periode, da det skaber de mest optimale vilkår for borgeren og for synergien i teamet.

Ansøg nu
Vikar, ActivCare, handicaphjælper, respiratorisk team

Se din lønsats som teams-handicaphjælper her

Ufaglært teams-handicaphjælper

Lønsatser pr. 1/3-2024

Teams-handicaphjælper (ufaglært) Timeløn (kr.)
Grundløn inkl. ajourføringstillæg 163,43
Aften-/nattillæg 32,69
Weekendtillæg 49,03
Helligdag 163,43

Pensionsbidrag udgør 7,3% pr. 1/6-2024 (PenSam).

Vikarens andel udgør 1%
ActivCares andel udgør 6,30%

Kompetent sparring og ordnede forhold

Vi har høje forventninger til vores medarbejdere og forventer, at du har det samme til os. Vi tilbyder et job under ordnede forhold, og i et miljø hvor kvalitet og faglig udvikling er højt prioriteret.
Vi tilbyder dig følgende fordele som handicaphjælper:

  • God løn og lønudbetaling hver 14. dag
  • Mulighed for at gøre en forskel hos en borger, som har behov for hjælp
  • Mulighed for indflydelse på egen vagtplan
  • En fast tilknyttet ActivCare konsulent
  • Rådgivning og sparring med sundhedsfagligt personale
  • Nære kolleger på teamet
  • Minimum 4 årlige teammøder
  • Tilbud om relevante kurser

Kan du se dig selv i jobbet som handicaphjælper eller respiratorisk hjælper? Så kontakt os i dag for mere information.

Ansøg nu

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.