Vikarfordele til dig

Med høj faglighed følger et stort ansvar – men også stor frihed

Vi er blevet det foretrukne vikarbureau for mange offentlige og private aktører på sundhedsområdet af en årsag: Vi stiller høje krav til både egne og vores vikarers personlige og faglige evner og udvikling.

Når det er sagt, kunne vi ikke have gjort det uden fuld fokus på godt samarbejde på tværs og en altid konstruktiv og åben dialog i hverdagen. For vi ved, at netop dét er vigtigt for, at du som vikar hos os kan føle dig helt tryg.

Tryghed er nemlig en forudsætning for, at man kan gå til jobbet med det overskud, der skal til for at yde en god indsats og gøre en forskel ude hos vores kunder, patienter og borgere. Den slags er ikke kun dit eget ansvar, det er i høj grad også vores.

Det praktiske omkring din ansættelse tager vi os af, så du skal bruge mindst muligt energi på overenskomster, kontrakter mv. Her er vi hos ActivCare specialister, så det skal du ikke bekymre dig om.

ActivCare følger alle gældende lovgivninger og sætter en ære i, at tingene er 100% i orden, når du arbejder for og sammen med os. Din ansættelse er altid i overensstemmelse med gældende lovgivning, overenskomster og øvrige reguleringer.

‘’Det bedste ved at være vikar er bestemt friheden i at kunne vælge hvornår man ønsker at arbejde”

 – Bettina Frank –

Dine fordele

Vi anerkender din tid og din indsats og giver således alle vores medarbejde flere gode fordele:

  • Kontakt til og faglig sparring med vores dygtige personalekonsulenter
  • Pensionsordning efter gældende overenskomst
  • Adgang til medarbejderportalen med mange muligheder og nyttige funktioner
  • Oversigt over din vagtplan via personligt login
  • Tilbud om videreuddannelse og fagrelevante kurser
  • Rabatordninger
  • Psykologisk bistand, hvis du skulle komme ud for en alvorlig hændelse, når du er på arbejde for ActivCare
Ansøg nu

Gode rabatter til vores medarbejdere

Som medarbejder hos ActivCare er der gode penge at spare. Nedenfor ser du de  rabatordninger, som du får adgang til, når du bliver ansat hos os.

Link og eventuelle rabatkoder er tilgængelige via vikarlogin under menuen “Dine tilbud”.

Rabat på oplevelser og middage med vennerne

Alle vikarer og medarbejdere får 15% hos SmartBox. Det betyder at du får rabat på rejser, middage, gaver, oplevelser og meget mere.

Rabatkoden er tilgængelig via vikarlogin.

Q8 tankstation

Spar penge på brændstof og bilvask!

ActivCare har indgået en aftale med Q8, så du kan spare penge på brændstof og bilvask. Du bliver oprettet hos Q8, og får udstedt et personligt Q8-sølvkort, der giver dig 160 øres rabat inkl. moms på diesel og benzin samt 20% i rabat på bilvask. Se vilkår for aftalen og bestil dit kort via vikarlogin.

ActivCare rabat på slik

Billig slik og blomster

Alle vikarer og medarbejdere får 15% på webshoppen iios.dk.

For at få rabat skal du blot skrive: ActivCare 15% + dine ActivCare medarbejder initialer i kommentarfeltet på din bestilling.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar ved telefonen. Udfyld felterne, og vi ringer dig op hurtigst muligt, og senest inden for 24 timer – dog ikke i weekenden.
Træffer vi dig ikke på det givne tidspunkt, sender vi dig i stedet en mail, hvor vi beder dig om at oplyse, hvornår du kan træffes.