Til SENGEAFDELINGEN:

Vi mangler flere sygeplejersker i perioden 19. november 2024 – 15. januar 2025.

 

TIL AMBULATORIET:

Vi mangler en sygeplejerske i perioden 7. november 2024 – 15. januar 2025.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være telefonisk visitering, sygeplejekonsultationer samt skadestuefunktion. Der er ligeledes et tæt samarbejde med lægekonsultationer.

I regionen Kujataa, som består af Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik by og diverse bygder er der samlet ca. 7400 indbyggere. Til regionssygehuset, er der tilknyttet 7 bygder, hvorfra regionssygehuset også modtager patienter. Hospitalet har plads til 18 patienter og da vi er regionens eneste sygehus, hvilket betyder det, at vi har et meget blandet patientklientel. hvorfor alle dine faglige kompetencer kan komme i brug.

Om Qaqortoq

Omfavnet af de bølgende stejle bjerge prikket med farvestrålende huse er Qaqortoq en smeltedigel af kunst, kultur, nordbohistorie og udendørseventyr. Byen har skulpturer af nogle af Grønlands og Skandinaviens mest berømte kunstnere, og stedets kompakte koloniale hjerte er centreret omkring landets ældste springvand, som er det perfekte sted at opleve kulturelle optrædener og sammen med lokalbefolkningen, og se hverdagen udfolde sig. Udvid dit besøg til også at omfatte den ubrudte stilhed på indlandsisen, spøgelserne ved Hvalsø Kirkeruin, der i sin tid blev bygget af nordboer, og det velgørende vand i den varme kilde i Uunartoq, når du udforsker Sydgrønlands landbrugsbælte.

Kontakt os for at komme af sted

Du skal henvende dig til ActivCares udlandsafdeling på telefon 70 20 30 00 #5, her vil Lene Ostenfeldt eller John Groth besvare dine spørgsmål.
Du er også velkommen til, at sende en e-mail til udland@activcare.dk

Vi skal bruge:

  • Opdateret CV
  • Kopi af autorisation
  • Kopi af eventuelt bevis for specialuddannelse