Konflikthåndteringskursus – “Low Arousal & Nænsom guidning” i Middelfart

Øvrige

Begivenheds detaljer

  • Middelfart
  • 10. april 2024
  • onsdag, 9:00 AM to 4:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Book your tickets

Choose tickets
DKK0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

Konflikthåndteringskursus – “Low Arousal & Nænsom guidning” i Middelfart

onsdag, 9:00 AM to 4:00 PM
10. april 2024

000000

Konflikthåndteringskursus – “Low Arousal & Nænsom guidning” i Middelfart

onsdag, 9:00 AM to 4:00 PM
10. april 2024

PRINT

I samarbejde med institut for konflikthåndtering inviterer ActivCare vores vikarer og teams-medarbejdere på kursus i konflikthåndtering – Temaet er er “Low Arousal & Nænsom guidning”

Formålet med dagen er at styrke dine færdigheder og kompetencer med hensyn til at forebygge og håndtere konflikter, og truende og voldelige episoder med bevarelse af respekten og omsorgen for borgeren. Derudover, at sikre nødvendigt kendskab og viden om god konflikthåndtering med fokus på egen adfærd, fælles viden, fælles sprog og strategier, for derigennem skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Et aktivt kursus med kombination af teoretisk oplæg og praktisk (psyko-fysisk træning). Særligt udvalgte temaer før – under – efter konflikten. Kurset indeholder tryghedstræning der medvirker til at sikre de nødvendige kompetencer og færdigheder til at kunne håndtere udadreagerende og selvskadende adfærd.

Institut for Konflikthåndtering tilbyder en helhedsorienteret undervisnings- og træningsmetode udviklet af specialister til specialister. Gennem teoretiske oplæg, dialog, gruppearbejde og træning sikres det, at den enkelte deltager får egnede værktøjer til at håndtere de konflikter og situationer, som dagligdagen byder.

Underviseren vil være Henrik Møller, der er konsulent hos Institut for Konflikthåndtering. ActivCare er vært, og står for forplejning på dagen.

Det er gratis at deltage i kurset for vores active vikarer og teams medarbejdere (Du skal have taget min. 3 vagter indenfor de senest 30 dage). Er du tilmeldt, men udebliver på dagen, betales den fulde pris på kr. 1.449,00,-
Er du ikke aktiv medarbejder hos os, kan du købe plads på kurset. Det koster 1.449,00 kr. inkl. moms.

Kurset kræver fysisk tilstedeværelse og afholdes i Middelfart d. 10/4-2024 kl. 9:00-16:00

Vis din interesse ved at sende en e-mail til tilmelding@activcare.dk