Ufaglært teamsmedarbejder til nattevagter på Amager

Vil du gøre en mærkbar forskel for et andet menneske? Og kunne du tænke dig at arbejde hos en kvinde i NON-Invasiv behandling om natten, så er det dig vi søger som ufaglært til vores team på Amager.

Om stillingen:
Vi søger ufaglærte hjælpere til et respiratorisk team.

Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med brugeren og en respiratorisk hjælper fra teamet.

Dine arbejdsopgaver:
Respiratorisk overvågning.

Vagter:
Der er tale om en 12-timers overvågningsordning, hvortil vi søger en fast nattevagt.

Vi forventer, du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på din denne. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne bruger.

Om dig:

  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med bruger
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med brugeren

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et stabilt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Maj-Britt Hansen på e-mail: mbha@activcare.dk eller ring 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams.

Du kan også sende en ansøgning på team-sjaelland@activcare.dk , så vil du hurtigt blive kontaktet hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende.