Ufaglært teamsmedarbejder til nattevagter i Søborg

Vil du gøre en mærkbar forskel for et andet menneske? Og kunne du tænke dig at arbejde hos en mand med trachestomi, som er i respiratorbehandling om natten, så er det dig vi søger som ufaglært til vores team i Søborg.

Om stillingen:
Vi søger ufaglærte hjælpere til et stabilt respiratorisk team. Det er ikke et krav, at du har respiratorisk erfaring, da du vil indgå i et oplæringsforløb sammen med borgeren og en respiratorisk medarbejder fra teamet.

Dine arbejdsopgaver:
Respiratorisk overvågning i nattetimerne.

Vagter:
Der er tale om en 9-timers overvågningsordning, hvortil vi søger en fast nattevagt – du skal være vågen på hele vagten.

Vi forventer, du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden. Du kender din vagtplan 4 uger frem og har medindflydelse på din vagtplan. Du vil indgå i et fast Team tilknyttet denne borger.

Om dig:

  • Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
  • Mødestabil og fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er empatisk og har gode samarbejdsevner
  • Kan indgå i et samarbejde med borgeren og denne familie
Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et fast team, hvor du bl.a. skal deltage i personalemøder flere gange om året, med henblik på, at skabe et stabilt team med godt samarbejde. Derudover tilbydes du løbende sparring med personalekonsulenterne fra ActivCare.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Pia Fobian på e-mail: pifo@activcare.dk eller ring 70 20 30 00 og tast 2 for respiratoriske teams.

Du kan også sende en ansøgning på team-sjaelland@activcare.dk , så vil du hurtigt blive kontaktet hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.