Ufaglært og SSH Teams-medarbejdere søges til Team i Esbjerg N

Er du omsorgsfuld og ansvarsbevidst? Og kunne du tænke dig at være hos en borger en til en? Så er det dig vi søger som handicaphjælper/SSH til respiratorisk overvågning og andre plejeopgaver hos borger der bor i eget hjem ved Esbjerg.

Vi tilbyder et alsidigt job som respiratorisk hjælper hos en herre der bor i eget hjem ved Esbjerg. Der er tale om en 24-timers overvågningsordning, hvor vi dækker med 12 timer pr. vagt.

Vi søger 6 nye til dette team med opstart 23/11-22.
Udover respiratorisk overvågning vil dine arbejdsopgaver som handicaphjælper/SSH hos også indeholde hjælp til personlig pleje.

Du behøver heller ikke at have erfaring som respiratorisk hjælper, da du vil indgå i et oplæringsforløb med borgeren på Respirationscentret i Odense i perioden 23/11 til og med 5/12 hvor det vil være vagter a’ 8 timer uden overnatning. Efter endt oplæring i Odense skal du være indstillet på at de næste ca. 3-4 måneders vagter vil foregå i Viborg hvor borger skal genoptræne. Vi sørger for overnatning/fortæring til jer i den periode.

Vi søger en medarbejder der:
• Er omsorgsfuld og ønsker at arbejde én til én med borger
• Mødestabil og fleksibel – 12 timers vagter kl. 8-20 og 20-8.
• Er ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
• Ønsker at få nye kompetencer, evt. til din videre uddannelse.

Vi forventer generelt, at du er fleksibel og hjælper til med at tage en ekstra vagt ved akut sygdom og i ferietiden.

Vi tilbyder:
Du vil blive en del af et stabilt team. At indgå i et teamsamarbejde og deltage i personalemøder flere gange om året. Løbende sparring med konsulenterne på vores kontor.
ActivCare sikrer altid ordnede forhold med hensyn til løn, pension og øvrige ansættelsesforhold. Læs mere om at arbejde på teams her. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Rikke Lausten og Nia Jensen på 70 21 05 00 tast 2 (respiratoriske teams) eller send en ansøgning på team-syd@activcare.dk, så vil du hurtigt blive kontaktet. Samtaler afholdes løbende.