Vi starter nyt respiratorisk team i Sønderjylland.

Handicaphjælpere søges til ung kvindelig kørestolsbruger i Sønderjylland, som har behov for hjælp til respiratorisk overvågning samt udførelse af plejeopgaver. Der er tale en om 24 timer ordning, herunder vågne nattevagter.
Fra d. 15/9 til d. 30/9 2022 vil der foregå undervisning i den respiratoriske del (tracheostomi) på Respirations centret i Odense, herefter vil mødested være i hjemmet i Sønderjylland, hvor man på skift, sammen med resten af teamet, har vagter.

Om dig:
Vi søger Handicaphjælpere, som er empatiske, mødestabile & fleksible, og med et yderst veludviklet omsorgsgen. Du skal kunne forstå at ’være fluen på væggen’ og give det ’rum’, som der er brug for. Er det noget, som du kan nikke ja til, så giver vi dig her muligheden for at gøre en forskel og samtidig bringe dine faglige og menneskelige kompetencer i spil. Der må ikke ryges i arbejdstiden.

Din arbejdsopgaver :

  • Borger har brug for respiratorisk overvågning 24 timer i døgnet.
  • Hjælp til personlig pleje samt forflytning.
  • Daglige praktiske opgaver.
  • Ledsagelse ud af huset.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Britta Jul Madsen eller teamleder Anne Hovmand Christensen på 70 21 05 00.